Телекомпанія «Ера» шукає ведучу новин

Телекомпанія «Ера» шукає ведучу новин

24 Липня 2015
2551
24 Липня 2015
14:02

Телекомпанія «Ера» шукає ведучу новин

2551
Телекомпанія «Ера» шукає ведучу новин
Телекомпанія «Ера» шукає ведучу новин

Інформаційно-аналітична служба телекомпанії «Ера» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади ведучої новин. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Головні вимоги до кандидатки на вакансію: досвід роботи ведучою телевізійних новин; досконале знання політичної та економічної ситуації в Україні; розуміння верстки телевізійних новин; редакторські навички; бездоганне володіння українською мовою;  вільне володіння ПК, знання інтернету; ініціативність, цілеспрямованість, креативність, бажання вдосконалюватися.

 

Умови роботи - повний день. Випробувальний термін.

 

Резюме треба надсилати на e-mail: berko@eratv.kiev.ua   telenkov@eratv.kiev.ua.

 

Нагадаємо, нещодавно телеканал СТБ оголосив про вакансії журналістів у наступних проектах: реаліті «Хата на тата», ток-шоу «За живе», проектах «Детектор брехні», «Давай поговоримо про секс». Також СТБ запрошує журналіста на кастинг проекту «Я соромлюсь свого тіла».

 

Департамент публіцистичних проектів під керівництвом Оксани Соколової телеканалу ICTV запрошує на роботу журналіста-міжнародника та сценариста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду