Комерційним директором «Фокус медіа» стала Тетяна Ларіна

Комерційним директором «Фокус медіа» стала Тетяна Ларіна

15 Липня 2015
2170
15 Липня 2015
15:40

Комерційним директором «Фокус медіа» стала Тетяна Ларіна

2170
Комерційним директором «Фокус медіа» стала Тетяна Ларіна
Комерційним директором «Фокус медіа» стала Тетяна Ларіна

Із 13 липня комерційний департамент видавництва «Фокус медіа», що видає журнал «Фокус», очолює Тетяна Ларіна (на фото). Про це повідомляє відділ маркетингу видавництва.

 

Посада комерційного директора є новою в структурі видавництва.

 

До «Фокуса» пані Ларіна протягом двох років працювала заступником комерційного директора пресового напрямки холдингу «Мультимедіа інвест груп» (газета «Вести», «Радио Вести», телеканал UBR). Раніше вона очолювала рекламний відділ журналу «Деньги», що входить до складу «Українського медіа холдингу».

 

За словами пані Ларіної, вона має наміри зміцнювати позиції «Фокуса» не лише в пресі, але і в інтернеті. «Не хочеться говорити банальності про інтернет як наше майбутнє. Адже насправді це майбутнє, яке вже настало, і наше завдання відповідати йому. «Фокус» націлений на зміцнення лідерських позицій не тільки в пресі, але і в сфері digital», - зазначила вона.

 

З метою розвитку digital-напрямку видання і збільшення аудиторії журналу було оновлено і відділ маркетингу «Фокус медіа». Так, у червні посаду менеджера з маркетингу і спецпроектів видавництва залишила Юлія Купріна, натомість до роботи приступили Катерина Кравчук-Рудометкіна і Мар'яна Климчук.

 

«"Фокусу" є куди рости, і в майбутньому бізнес-сезоні ми націлені цим активно зайнятися. Нові сили разом зі свіжим поглядом оновленої команди дозволять скорегувати стратегію і поліпшити інструменти роботи», - вважає директор «Фокус медіа» Ілля Ноябрьов.

 

Нагадаємо, що в березні видавництво «Фокус медіа» залишила директор з маркетингу і спецпроектів Віра Черниш. Вона стала партнером цифрового агентства GLP.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду