Канал «2+2» запускає документальний проект «Цілком таємно»

Канал «2+2» запускає документальний проект «Цілком таємно»

8 Липня 2015
3405
8 Липня 2015
11:43

Канал «2+2» запускає документальний проект «Цілком таємно»

3405
Канал «2+2» запускає документальний проект «Цілком таємно»
Канал «2+2» запускає документальний проект «Цілком таємно»

Сьогодні, 8 липня, в ефірі телеканалу «2+2» стартує новий документальний проект «Цілком таємно», що розкриватиме невідомі деталі відомих, на перший погляд, подій та явищ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 19.20.

 

Кожен випуск «Цілком таємно» - це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

 

Проект «Цілком таємно» на замовлення «2+2» готує Департамент журналістських розслідувань під керівництвом Максима Шиленка.

 

«У кожному фільмі ми намагатимемося якомога повніше розкрити одну тему, одну проблему, деталі, подробиці, невідомі факти яких становлять значний суспільний інтерес. Територія уваги журналістів «Цілком таємно» не обмежуватиметься лише кримінальними історіями, корупційними скандалами чи подіями в зоні АТО. Ми звертатимемося до таких проблем як дитяча наркоманія, масова еміграція з країни, контрабанда і контрафактні ліки», - зазначив креативний продюсер Департаменту журналістських розслідувань, шеф-редактор проекту «Цілком таємно» Олександр Дубінський.

 

Тема першого фільму - «Контрабандна Україна». Глядачі познайомляться з картою української контрабанди, багатомільйонними тіньовими заробітками митників, особливостями перетину українськими фурами кордону з окупованим Кримом, прибутками від контрабанди в зону АТО. Також найближчим часом глядачів «2+2» чекають фільми про долю безвісти зниклих у зоні АТО, про індустрію порно в Україні, про найманців на війні.

 

Зараз продакшн завершує фільм, присвячений українським емігрантам, тому, які проблеми й несподіванки чекають співвітчизників-емігрантів за межами України.

 

Програма «Цілком таємно» виходитиме в ефірі «2+2» щосереди о 19.20. Хронометраж випуску 50 хвилин.

 

Нагадаємо, 16 червня в ефірі телеканалу «2+2» відбулася прем'єра суспільно-політичного ток-шоу «Патріот. UA з Наталкою Якимович». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3405
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду