ICTV і Film.ua почали знімати серіал «Володимирська, 15», що повертатиме українській міліції гарну репутацію (ФОТО)

ICTV і Film.ua почали знімати серіал «Володимирська, 15», що повертатиме українській міліції гарну репутацію (ФОТО)

8 Липня 2015
4320
8 Липня 2015
10:01

ICTV і Film.ua почали знімати серіал «Володимирська, 15», що повертатиме українській міліції гарну репутацію (ФОТО)

4320
ICTV і Film.ua почали знімати серіал «Володимирська, 15», що повертатиме українській міліції гарну репутацію (ФОТО)
ICTV і Film.ua почали знімати серіал «Володимирська, 15», що повертатиме українській міліції гарну репутацію (ФОТО)

Телеканал ICTV і кіностудія Film.ua розпочали зйомки серіалу «Володимирська, 15» про українську міліцію, що вийде в ефір у новому телевізійному сезоні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал матиме щонайменше 32 серії з можливістю продовження. Режисери-постановники - Валерій Рожко («Втрачений рай», «Сестри по крові», «Все включено», «Терміново в номер», «Кармеліта: циганська пристрасть», «Заграва», «Стань мною», «Повернення Лялі» та інші), та Олег Туранський («Сестри по крові», «Право на помилування», «Гарлем», «Похресниця», «Брат за брата 3» та інші), оператор-постановник - Олексій Калін («Справа для двох», «Не відпускай мене», «Окупація»), автори сценарію - Василь Попов («Чужі помилки», «Пастка», «Небезпечне кохання», «Козаки», «За законами воєнного часу») і Димитрій Лісовець, продюсери - Віктор Мирський, Володимир Іссат, Сергій Демидов і Сергій Морозов.

 

Валерій Рожко і члени знімальної групи

 

Дія серіалу відбувається в Києві у 2015 році. Як анонсує ICTV, «Володимирська, 15» повертатиме міліції добре ім'я. «Кількість злочинів зростає, а кваліфікованих кадрів у міліції катастрофічно не вистачає. Повна дискредитація співробітників правоохоронних органів, всенародна нелюбов до погонів і відчай громадян... Чи можна тепер повернути міліції репутацію, здавалося б, утрачену назавжди? І що потрібно, щоб перемогти хвилю беззаконня, яка буквально накрила столицю? За справу беруться професіонали - найкращі з найкращих, вони об'єднають свої сили і досвід, щоб блискуче знешкоджувати злочинців», - йдеться в анотації.

 

За сюжетом, начальник Подільського райвідділу, полковник Безлюдний, створює оперативну групу з талановитих професіоналів-одинаків. У них різні темпераменти, різні підходи і методи роботи - іноді недопустимі, а іноді навіть такі, що виходять за межі закону. Але їхня мета одна - зупинити зростання криміналу в столиці.

 

На чолі оперативної групи стає майор Дикий, який переконаний, що Майдан дав Україні можливість побудувати по-справжньому правову державу, в якій усі - від бомжа до міністра - будуть рівні перед законом. Разом з ним у команді працюють оперативник з великим досвідом і специфічними методами збору інформації, веселун - капітан Петренко, комп'ютерний геній, балістик - капітан Холодова, студент-практикант - лейтенант Ковалевський.

 

Окрім столичних оперативників, головним героєм фільму стане Київ.

 

Зйомки відбуваються на Подолі

 

Головну роль майора Дикого виконує український актор Сергій Стрельников - відомий за ролями у фільмах і серіалах «Місяць», «Трюкач», «Катерина», «Пастка», «Порох і дріб», «Страсті за Чапаєм», за який отримав премію «Телетріумф» у 2013 році, та інші).

 

Сергій Стрельников у ролі майора Дикого

 

В інших головних ролях задіяні також українські актори:

- Яків Кучеревський - заслужений артист України, актор Одеського музично-драматичного театру ім. В. Василька, знімався у фільмах і серіалах «Мандри Синдбада», «Ластівчине гніздо», «Життя і пригоди Мішки Япончика», «Бабло», «Мелодія для шарманки», «Загін», «Ліквідація» та інші;

- Вікторія Литвиненко - актриса театру «Дах», знімалася в серіалах і фільмах «Безсмертник», «Гречанка», «Швидка допомога», «Сашка», «Пізнє каяття», «Жіночий лікар - 2» та інші;

- Ярослав Кучеренко - молодий актор;

- Віктор Сарайкін - народний артист України, актор Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки, знімався у фільмах і серіалах «Останній гейм», «Афганець», «Жінка для всіх», «Злочин з багатьма невідомими», «Трамвай удачі», «Декілька любовних історій», «Операція "Контракт"», «Як гартувалась сталь» (Київська кіностудія ім. О. Довженка), «День народження Буржуя», «День народження Буржуя-2» та інших.

 

Актори під час зйомок

 

«Нашим героям доведеться боротися не тільки зі злочинцями, своїми комплексами і таємницями, але, насамперед, із пережитками всередині системи, відсталістю, корупцією, вседозволеністю і кумівством, - розповідає креативний продюсер серіалу Володимир Іссат. - І оскільки дія відбувається в наші дні, то, природно, події теперішнього часу і актуального недавнього минулого не могли не вплинути на сюжетну канву фільму. Разом із українською міліцією, яка виступає в якості повноправного партнера, ми проживемо в режимі online всі перипетії сьогоднішнього становлення і майбутньої реформи органів МВС».

 

Нагадаємо, що в осінньому телесезоні 2015 року канал ICTV покаже сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - шість серіалів та одне реаліті: серіали «Нюхач-2» (виробництва Film.ua), «Пес» (виробництва PRO-TV), «Ніконов і Ко» (спільне виробництво Film.ua і Mamas Film Production), «Володимирська, 15» (виробництва Film.ua), «Слідчі» (виробництво Mamas Film Production), «Відділ 44» і реаліті-детектив «Патруль Самооборона» (виробництво Mamas Film Production).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду