Новий канал готує до зйомок два власні комедійні серіали

Новий канал готує до зйомок два власні комедійні серіали

3 Липня 2015
3652
3 Липня 2015
15:04

Новий канал готує до зйомок два власні комедійні серіали

3652
Новий канал готує до зйомок два власні комедійні серіали
Новий канал готує до зйомок два власні комедійні серіали

Відділ кіно- і серіального виробництва Нового каналу готує сценарії двох комедійних серіалів - «Одеський дворик» та «Мужики на підборах», які планує зняти до осені 2016 року. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Обидві історії канал характеризує як смішні, добрі, яскраві історії про стосунки, про чоловіків і жінок, про кохання і дружбу.

 

«Зараз кілька проектів перебувають у стадії написання синопсисів - один із них із робочою назвою «Одеський дворик». Для кількох проектів вже написані сценарії - наприклад, «Мужики на підборах». Очікуємо, що восени 2016 року ми порадуємо глядачів Нового каналу комедійним серіалом і ситкомом власного виробництва», - каже генеральний продюсер каналу Сергій Євдокимов.

 

Керівник відділу кіно- і серіального виробництва каналу Ірина Петрикей повідомила, що зйомки обох серіалів планується розпочати за кілька місяців.

 

У комедійному серіалі «Мужики на підборах» йдеться про те, як чоловіки, ставши заручниками ситуації, змушені приміряти на себе ролі жінок.  «З чоловічого журналу «В сідлі» з приходом жінки шеф-редактора видання перетворюється на жіночий журнал «На підборах». А колектив залишається колишнім. І тут починається війна статей. У цій війні народжується багато кохання і, звісно, комічних ситуацій. Але всіх, без винятку, персонажів чекає щасливий фінал», - зазначається на сайті каналу.

 

Ситком «Одеський дворик» на сайті Нового описується атмосферний серіал про стосунки.

 

«Дві сім'ї - одна з них щойно народилася, друга в шлюбі кілька років - живуть по сусідству. Одеський дворик насичений сонцем, шумом моря, гумором, колоритом і настроєм. У ньому зустрінуться корінні одесити - люди різних національностей, тобто українці, євреї, грузини», - зазначає канал.

 

У серіалі йтиметься про героїв різного віку - хтось народився вже у незалежній Україні, а хтось «пам'ятає морозиво по 13 копійок». Для першого сезону планується зняти 20 серій.

 

«Ми збираємося запросити акторів різних національностей - хочемо відкривати нових українських і не тільки зірок, і будемо вводити камео (коли знаменитості грають у фільмі самих себе)», - розповідає Ірина Петрикей.

 

Канал акцентує, що машини в серіалі матимуть українські номери, а в кімнатах будуть висіти прапори нашої країни.

 

Нагадаємо, ще в липні минулого року генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов під час чату із читачами «Детектор медіа» повідомив, що планується запуск трьох серіалів власного виробництва. Він попереджав, що виробничий цикл проектів подібного роду займає як мінімум півтора-два роки, тому нові серіали оригінального виробництва Нового каналу з'являться в ефірі в 2016 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду