Новий канал оголосив про прем’єру другого сезону шоу «Супермодель по-українськи»

Новий канал оголосив про прем’єру другого сезону шоу «Супермодель по-українськи»

2 Липня 2015
3633
2 Липня 2015
11:28

Новий канал оголосив про прем’єру другого сезону шоу «Супермодель по-українськи»

3633
Новий канал оголосив про прем’єру другого сезону шоу «Супермодель по-українськи»
Новий канал оголосив про прем’єру другого сезону шоу «Супермодель по-українськи»

Прем'єра другого сезону реаліті «Супермодель по-українськи» відбудеться на Новому каналі 28 серпня. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Водночас французький режисер Марк Руссель зняв учасниць другого сезону для свого нового фільму «Літо в Одесі». Документалісти з Франції приєдналися до творчої групи проекту Під час зйомок в Одесі. Режисер Марк Руссель, фільм якого «Клятва Тобрука» був представлений на Каннському фестивалі в 2012 році, готує нову стрічку, що присвячена Одесі. Одна з основних ліній картини - красуні, якими славиться місто.

 

«Я знімаю документальний фільм про Одесу для французького телебачення - каналу М6. Наша мета - показати, чим живе місто в цей непростий час. І одна з ліній - українки, їхнє прагнення і шлях до успіху. Я багато подорожую, і можу зазначити, що пропорція вродливих жінок в Україні дуже висока. І на подіумах високої моди більшість моделей зі Східної Європи і з України зокрема. Я познайомився з учасницями вашого шоу. І дві з них мене зачарували. Вони показали себе відразу, з перших же хвилин. Дуже позитивні й енергійні дівчата», - сказав французький кінорежисер.

 

Регіна Мар'янівська-Девідзон, Олексій Гладушевський, Марк Руссель 

 

Продюсер французького документального фільму фільму Регіна Мар'янівська-Девідзон, дізнавшись, що керівник творчого об'єднання №7 каналу СТБ Олексій Гладушевський знімає один із епізодів шоу «Супермодель по-українськи» для Нового каналу в Одесі, запропонувала співпрацювати.

 

«Регіна - моя найкраща подруга. Вона розповіла про свій новий проект, коли ми були у Каннах на кінофестивалі. Вони знімають про те, як дівчатка з глибинки можуть досягти успіху в Україні. Одеса ж місто краси. Багато дівчат хочуть ходити по світових подіумах. "Супермодель по-українськи" найкраще ілюструє те, як не втратити свій шанс і боротися за успіх. І ми вирішили співпрацювати», - сказав Олексій Гладушевський.

 

Продюсер фільму доповнила, що вони вже знімали українських моделей у Парижі.  «У вашому шоу простим дівчатам дають шанс вийти на світовий подіум. Вони не готувалися спеціально для цієї професії. Прийшли, пройшли кастинг і борються за свою мрію. Це нас зацікавило», - сказала Регіна Мар'янівська-Девідзон.

 

Прем'єра документального фільму режисера Марка Русселя «Літо в Одесі» на французькому каналі М6 очікується взимку.

 

Нагадаємо, «Супермодель по-українськи» - це реаліті-шоу реаліті за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol, яке для Нового каналу виробляє Творче об'єднання № 7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським. Учасниці шоу долають труднощі на шляху до кар'єри відомої моделі.

 

Перший сезон «Супермоделі по-українськи» виходив з 29 серпня по 28 листопада 2014 року. Переможницею шоу стала Альона Рубан. Проект завершився з найвищими показниками. У грудні 2014 року розпочалися кастинги другого сезону реаліті.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду