Держкіно заборонило ще п’ять російських серіалів

Держкіно заборонило ще п’ять російських серіалів

26 Червня 2015
3153
26 Червня 2015
18:55

Держкіно заборонило ще п’ять російських серіалів

3153
Держкіно заборонило ще п’ять російських серіалів
Держкіно заборонило ще п’ять російських серіалів

Державне агентство України з питань кіно на підставі рішення Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно заборонило ще низку російських пропагандистських фільмів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

 

Під заборону потрапили телесеріал «Пороги», 2014-2015рр., реж. Ю.Разіков , телесеріал «Зозулечка/Жмурик», 2013р., реж. Г. Константинопольський, телесеріал «Наказано знищити: Операція «Китайська скринька», 2009р., реж.С.Бобров; телесеріал «Кобра: Антитерор «Кобра 2», 2003р., реж. І.Апасян; телесеріал «Кобра/Маросейка 12», 2000р., реж. С.Бєлошніков, О.Майоров.

 

Як зазначив у своєму коментарі голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Ця робота, яка й надалі активно триватиме, спрямована не лише на зменшення впливу російської пропаганди на свідомість наших громадян, але й на стимулювання і створення передумов, зокрема й економічних, для виробництва власного кіно- й телепродукту належної якості та ідеологічної спрямованості».

 

Раніше в Держкіно повідомляли, що із серпня 2014 року було відмовлено у видачі, а також анульовано прокатні посвідчення майже 400 фільмам і серіалам російського виробництва.

 

Зокрема, 4 червня у зв'язку із набуттям чинності закону щодо захисту інформаційного телерадіопростору України до переліку заборонених додалися 162 фільми та серіали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3153
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду