НТН очолила Марія Панченко замість Олександра Мельничука

НТН очолила Марія Панченко замість Олександра Мельничука

24 Червня 2015
4269
24 Червня 2015
13:21

НТН очолила Марія Панченко замість Олександра Мельничука

4269
НТН очолила Марія Панченко замість Олександра Мельничука
НТН очолила Марія Панченко замість Олександра Мельничука

Новим генеральним директором телеканалу НТН призначена Марія Панченко. На цій посаді вона замінила Олександра Мельничука, який звільнився з каналу за власним бажанням. Про це повідомляє прес-служба НТН.

 

Марія Панченко працює в «Інтер Медіа Груп», до складу якої входить канал НТН, з 2008 року. З 2010 року вона керувала програмним відділом нішевих каналів «Інтер Медіа Групп» («Мега», Enter-film, «Піксель», Zoom).

 

«Для мене велика честь очолити кращий детективний канал країни. На НТН працює відмінна команда, злагоджена і скрупульозна праця якої дозволила створити сильний бренд з ефективним позиціонуванням. Перед каналом стоять амбітні цілі щодо розвитку власного виробництва - це і запуск нових проектів, і оновлення вже добре відомих глядачеві. Телебачення змінюється, і НТН буде йти в ногу з цими змінами», - запевнила пані Панченко.

 

На думку керівника «Інтер Медіа Груп» Ганни Безлюдної, прихід Марії Панченко на посаду гендиректора каналу НТН надасть новий імпульс розвитку цього бренду. «Марія - професіонал, що виріс в "Інтер Медіа Груп". Вона добре знає телевізійну специфіку і прекрасно орієнтується в медіаринку. Ми бажаємо команді НТН на чолі з Марією нових досягнень і дякуємо Олександру Мельничуку за його багаторічну продуктивну роботу на каналі НТН і в "Інтер Медіа Груп"», - сказала пані Безлюдна.

 

Нагадаємо, що Олександр Мельничук завершив роботу на каналі НТН 19 червня. Він зазначив, що звільнився за власним бажанням. На НТН він працював вісім років. З 2008 року був виконавчим продюсером каналу, а з квітня 2013-го - генеральним директором.

 

«Робота на НТН була знаковою для мене. Я щиро вдячний людям, з якими ми працювали разом. Все, чого ми добилися - це наш спільний успіх. Приходить час, коли відчуваєш, що потрібно розвиватися і рухатися далі. Тому найближчим часом я планую реалізувати себе в новій сфері, безпосередньо не пов'язаній з телебаченням», - зазначив пан Мельничук.

 

Водночас джерела видання «Дуся» стверджують, що причиною звільнення пана Мельничука стали складні відносини з пані Безлюдною та його проукраїнська позиція.

 

Нагадаємо, попередник Олександра Мельничука на посаді гендиректора НТН Інна Філіппова залишила Inter Media Group у 2013 році і тепер працює у сфері закупок у групі «1+1 медіа». А колишній генеральний продюсер телеканалу НТН Гліб Корнілов з 2013 року працює генеральним продюсером каналу «2+2», що входить до «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду