На НТН невдовзі стартує кулінарне шоу «Народний кухар» з Віктором Андрієнком

На НТН невдовзі стартує кулінарне шоу «Народний кухар» з Віктором Андрієнком

19 Червня 2015
3998
19 Червня 2015
15:16

На НТН невдовзі стартує кулінарне шоу «Народний кухар» з Віктором Андрієнком

3998
На НТН невдовзі стартує кулінарне шоу «Народний кухар» з Віктором Андрієнком
На НТН невдовзі стартує кулінарне шоу «Народний кухар» з Віктором Андрієнком

Телеканал НТН готується запустити нове кулінарне шоу «Народний кухар» для тих, хто любить готувати.  Ведучий проекту - популярний актор, режисер, шоумен і дипломований кулінар Віктор Андрієнко, повідомляє прес-служба каналу.

 

Кожна програма буде певною мірою кулінарною пригодою, де кожен зможе отримати титул «Народний кухар», а також призів та подарунки. Учасниками проекту стануть звичайні глядачі, які також отримають можливість виступити і в ролі журі проекту.

 

«Народний кухар» - новий авторський проект студії Дмитра Харитонова, продюсера кулінарних форматів «Пекельна кухня» і «Смакуємо».

 

«"Народний кухар" - це програма, яка буде не схожа ні на один кулінарний проект, який коли-небудь виходив на українському телебаченні. Вона проходить не в студії, а в супермаркеті, тобто кожен з нас може стати її героєм, просто сходивши за покупками! Наші герої - це звичайні люди, які кілька хвилин тому і не підозрювали про те, що отримають свої 45 хвилин слави. Причому слава прийде до них і як до кулінарів, і як до членів журі!», - розказав автор і продюсер Дмирий Харитонов.

 

Нове кулінарне шоу вестиме Віктор Андрієнко

 

«Мені надзвичайно цікаво взяти участь у цій програмі в якості ведучого, оскільки я, на відміну від всім відомого персонажа-недоучки з кулінарного технікуму, дещо в цій справі розумію: у мене не тільки диплом, але й досвід є. Так що в останні роки мене все частіше стали запрошувати в різні кулінарні програми в якості експерта. Мабуть, немає нічого випадкового в житті, а в житті артиста - тим більше. У програмі "Народний кухар" ми створимо затишну, теплу атмосферу і дамо можливість тим, хто вміє радувати смаколиками близьких, навчити цьому інших. Звичайно ж, за допомогою та за підтримки авторитетного ведучого», - сказав Віктор Андрієнко.

 

Перший сезон «Народного кухара» на НТН буде включати 16 програм, які виходитимуть в слоті вихідного дня. Про точну дату прем'єри буде повідомлено додатково.

 

Нагадаємо, У літньому телевізійному сезоні детективний телеканал НТН впровадив гумористичний слот по неділях.  Із 7 червня щонеділі з 13.00 до 19.00 глядачам пропонуються випуски програм «Велика різниця по-українськи», «Уральські пельмені», «Кролики» та за участі інших гумористів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду