Канал «112 Україна» заявляє, що став медіапартнером Європейського Парламенту

Канал «112 Україна» заявляє, що став медіапартнером Європейського Парламенту

17 Червня 2015
2261
17 Червня 2015
19:00

Канал «112 Україна» заявляє, що став медіапартнером Європейського Парламенту

2261
Канал «112 Україна» заявляє, що став медіапартнером Європейського Парламенту
Канал «112 Україна» заявляє, що став медіапартнером Європейського Парламенту

Сьогодні, 17 червня, телеканал «112 Україна» підписав меморандум порозуміння з керівником парламентського телебачення Георгом Казиматісом і став медіапартнером Європейського Парламенту. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Завдяки цій домовленості глядачі телеканалу зможуть отримувати ще більше якісної та оперативної інформацій з роботи європерських парламентарів, включаючи прямі трансляції та записи сесійних засідань, комітетів, робочих груп та брифінгів депутатів Європарламенту в Брюсселі (Бельгія) та Стразбурзі (Франція).

 

 

«Підписання подібної угоди з Європарламентом говорить про високі журналістські стандарти нашого колективу. Ми, безумовно, виправдаємо надії, які на нас покладає наш старший партнер», - сказав Андрій Подщипков, генеральный директор «112 Україна».

 

Телеканал також повідомляє, що Андрій Подщипков провів низку зустрічей з європейськими політиками, під час яких обговорював «факти тиску на телеканал "112 Україна"». Канал стверджує, що європарламентарі готові ініціювати розслідування фактів тиску на телеканал «112 Україна». Про це заявив депутат Європарламенту Іван Штефанець. За словами парламентарія, він має намір проінформувати своїх колег, в тому числі главу комітету парламентського співробітництва між Україною та ЄС Андрія Пленковича, про ситуацію навколо каналу «112 Україна».

 

Нагадаємо, 11 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення знову відмовила в переоформленні програмних концепцій п'яти компаніям, що мають ліцензії на регіональне цифрове ефірне мовлення та об'єднані в мережу каналу «112 Україна»: ТОВ «ТВ-Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ».

 

Раніше Нацрада кілька разів переносила розгляд питань каналу «112 Україна».

 

Кожен з п'яти цифрових ліцензіатів, об'єднаних у мережу каналу «112 Україна», має нині по два попередження за відхилення від програмних концепцій. Супутниковий ліцензіат каналу «112 Україна» (ТОВ «ТРК "112-ТВ"») теж має два попередження. Раніше він мав три попередження, але одна із санкцій була скасована Нацрадою 26 березня.

 

Юридичні особи каналу «112 Україна» оскаржують близько 20 рішень Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2261
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Станислав
3233 дн. тому
Что это за бред??? 112 стал "медиапартнером " Европарламента? Да на сайте Европарламента и Еврокомиссии архив начиная от 1985 года (!) и все видеотрансляции с бесплатным доступом и просьбой брать для эфира всем кому интересно (!). Этак 1+1 станут медиапартнером Бундестага и Белого дома (сам в эфире видел новости из Германии и США)...:)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду