Проекти Film.ua номіновані на фестивалях в Іспанії та Індії

Проекти Film.ua номіновані на фестивалях в Іспанії та Індії

8 Червня 2015
1698
8 Червня 2015
16:18

Проекти Film.ua номіновані на фестивалях в Іспанії та Індії

1698
Проекти Film.ua номіновані на фестивалях в Іспанії та Індії
Проекти Film.ua номіновані на фестивалях в Іспанії та Індії

Детективний серіал «Нюхач» виробництва української кінокомпанії Film.ua номіновано на фестивалі Tenerife International Film Festival (Іспанія), а трейлер до онлайн-гри War thunder бере участь у Bangalore Shorts Film Festival (Індія). Про це повідомляється на сайті компанії.

 

На іспанському фестивалі «Нюхача» номіновано в категорії «Кращий телевізійний серіал». Церемонія нагородження відбудеться 10 липня в Мадриді.



Трейлер гри War Thunder був створений для компанії Gaijin Entertainment студією Postmodern, яка входить до Film.ua. В Індії ця відеоробота висунута в двох номінаціях «Кращий короткометражний фільм» та «Кращі спецефекти». Результати стануть відомі 14 червня на церемонії нагородження в Бангалорі.

 

Нагадаємо, серіал «Нюхач» виробництва Film.ua нещодавно було відзначено на Міжнародному кінофестивалі незалежного кіно у Х'юстоні (США) у номінації «Телевізійний міні-серіал» та номіновано на в категорії «Кращий неангломовний серіал» на St. Tropez International Film Festival (Франція).

 

Трейлер до онлайн-гри War thunder увійшов до шорт-листа голівудської премії VES Awards. Відео зібрало понад 7 млн. переглядів на каналі YouТube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду