Екс-гендиректор каналу К1 стала продюсером з розвитку «1+1 Продакшн»

Екс-гендиректор каналу К1 стала продюсером з розвитку «1+1 Продакшн»

8 Червня 2015
2968
8 Червня 2015
13:41

Екс-гендиректор каналу К1 стала продюсером з розвитку «1+1 Продакшн»

2968
Екс-гендиректор каналу К1 стала продюсером з розвитку «1+1 Продакшн»
Екс-гендиректор каналу К1 стала продюсером з розвитку «1+1 Продакшн»

Із червня до команди «1+1 Продакшн» на посаді продюсера з розвитку приєдналася Ольга Задорожна. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Ключовими завданнями Ольги Задорожної стануть робота із зовнішніми замовниками та креативне продюсування проектів.

 

«У мене завжди була мрія створювати контент із кращими професіоналами індустрії. З такими фахівцями, для яких 1+1 Продакшн може стати майданчиком для розвитку, яким я можу віддавати свою енергію, у яких я сама можу вчитися. Для мене, як для менеджера, велика удача підсилити команду таким досвідченим профі як Ольга Задорожна. Я вірю в перспективи продакшну як успішної бізнес-одиниці у виробництві контенту і завдання, які ми ставимо перед собою разом з Ольгою - пошук і робота із зовнішніми замовниками - для нас нові й амбітні», - зазначила генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна.

 

Ольга Задорожня 15 років працювала на Новому каналі, де пройшла шлях від редактора програмної служби до програмного директора. За час її роботи реалізовано чотири сезони проекту «Фабрика», а також почало розвиватися кіно- та серіальне виробництво на каналі. Останні півтора року обіймала посаду генерального директора каналу К1.

 

Нагадаємо, 5 червня стали відомі 30 півфіналістів пітчингу ідей серіалів від «1+1 медіа» The Next Big Thing- 2015.  Шорт-лист найкращих робіт був сформований за сукупністю набраних балів інтернет-голосування користувачів та голосування журі конкурсу. Ознайомитись з шорт-листом можна на сайті проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду