СТБ міняє суддю «Х-фактора», а ведучою залишиться Оксана Марченко

СТБ міняє суддю «Х-фактора», а ведучою залишиться Оксана Марченко

4 Червня 2015
11698
4 Червня 2015
12:11

СТБ міняє суддю «Х-фактора», а ведучою залишиться Оксана Марченко

11698
СТБ міняє суддю «Х-фактора», а ведучою залишиться Оксана Марченко
СТБ міняє суддю «Х-фактора», а ведучою залишиться Оксана Марченко

Телеканал СТБ розпочав роботу над шостим сезоном вокального шоу «Х-фактор», за суддівським столом якого соліст групи «Бумбокс» Андрій Хливнюк замінить Івана Дорна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У прес-службі повідомили, що телеканал СТБ не продовжив контракт на наступний сезон талант-шоу з Іваном Дорном.


Керівник творчого об'єднання, що виробляє «Х-фактор», Оксана Болкун вважає, що присутність Андрія Хливнюка в складі журі найкращим чином позначиться на новому сезоні шоу.

 

«Особлива атмосфера за лаштунками «Х-фактора» і ставлення всіх суддів до того, що відбувається як на сцені, так і поза нею, були і залишаються базовими і дуже важливими для нас принципами. Учасникам необхідно відчувати, що їх наставники щиро вірять в їх сили, і готові надати їм підтримку в музичному майбутньому. Тому ми дуже раді, що крісло судді займе саме Андрій Хливнюк. В Україні немає людини, яка не знає його пісень. Андрій не просто талановитий, в ньому присутній стрижень гідності і величезне бажання творити і ділитися своїми силами з учасниками «Х-фактора», які роблять перші кроки на велику сцену. Впевнена, нам всім буде цікаво знайомитися з новим членом журі», - вважає вона.

 

Інші судді шоу - Ніно Катамадзе, Ігор Кондратюк та Сергій Сосєдов - залишилися працювати в новому проекті сезону.

 

«Учасникам, які потраплять до мене в команду, я хочу дати шанс, якого у мене ніколи не було. Перемога важлива, але я шукаю тих, хто прийшов не просто за перемогою, а хто здатний залишитися в музиці назавжди», - коментує Андрій Хливнюк.

 

У прес-службі повідомили, що ведучою шоу залишиться Оксана Марченко. Старт «Х-фактора-6» в ефірі СТБ відбудеться в новому осінньому телевізійному сезоні. Зйомки кастингів нового сезону пройдуть 6-22 червня в Києві.

 

Графік кастингів і анкета глядача шоу «Х-фактор» доступні за посиланням.

 

Як повідомляло видання «Дуся», переможцем п'ятого сезону «Х-фактора» став підопічний Ніно Катамадзе - луганчанин Дмитро Бабак.

 

Нагадаємо, наприкінці квітня телеканал СТБ розпочав роботу над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Формат шоу - власна розробка каналу. Виробництвом цього проекту також займається творче об'єднання СТБ під керівництвом Оксани Болкун.

 

«Детектор медіа»

Фото – Соня Плакидюк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду