На каналі «112 Україна» стартували нові ранкові промо-ролики

На каналі «112 Україна» стартували нові ранкові промо-ролики

3 Червня 2015
2020
3 Червня 2015
17:11

На каналі «112 Україна» стартували нові ранкові промо-ролики

2020
На каналі «112 Україна» стартували нові ранкові промо-ролики
На каналі «112 Україна» стартували нові ранкові промо-ролики

Канал «112 Україна» запустив нову серію промо-роликів, які  показують, як прокидаються ведучі ранкового шоу «112 хвилин». Про це повідомляє пресс-служба телеканалу.

 

Телеведучі Вікторія Кіосе та  Катерина Жукова, які у будні о шостій ранку звикли вітати глядачів телеканалу, знялися в невеличкій провокації: «Твоя єдина нагода прокинутися разом із нею».

 

«У нас незвичний графік роботи, щодня доводиться прокидатися о 4 ранку. А завдяки цій зйомці вдалося трохи довше поспати», - сказала Вікторія Кіосе.

 

«Буквально 10 секунд мені знадобилося, аби прокинутися, збадьоритися і зробити макіяж - хочеться,  щоб так було і в житті!»,  - сказала Катерина Жукова.

 

Проект робили винятково силами телеканалу, у якості інтер'єра для зйомок був використаний не павільйон, а квартира одного з працівників. Ролики знімали:  режисер Костянтин Хитрий,  оператори Леонід Опара, Анастасія Діденко.  Графіка - Артем Томаркин, Андрій Дрогин. Грим - Ганна Ковтун.

 

Нагадаємо, на телеканалі «112 Україна» відбулись зміни у команді топ-менеджерів. Комерційну службу очолив Сергій Котенко, у якого за плечима - практика комерційної діяльності у Національній телекомпанії України (НТКУ), каналах холдингу U. A. Inter Media Group. Костянтин Бровченко, який раніше обіймав посаду комерційного директора «112 Україна», працюватиме над розвитком мережі телеканалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду