Сайт «Факти ICTV» підготував спецпроект до Дня журналіста

Сайт «Факти ICTV» підготував спецпроект до Дня журналіста

2 Червня 2015
2884
2 Червня 2015
18:52

Сайт «Факти ICTV» підготував спецпроект до Дня журналіста

2884
Сайт «Факти ICTV» підготував спецпроект до Дня журналіста
Сайт «Факти ICTV» підготував спецпроект до Дня журналіста

До Дня журналіста на новинному сайті «Факти ICTV» стартує спецпроект - серія інтерв'ю  українських журналістів, які розповіли про стандарти професії і відповідальність журналістики перед суспільством.  Про це повідомляє прес-служба каналу ICTV.

 

Перше інтерв'ю з шеф-редактором порталу «Хвиля» Юрієм Романенком вже опубліковане на сайті. У центрі розмови була  геополітика в журналістиці, блогерство, а також відмінності між блогерами і журналістами.

 

Своїм досвідом і баченням української журналістики з «Фактами» також поділилася керівник департаменту публіцистичних проектів ICTV і ведуча програми «Факти тижня» Оксана Соколова. Вона розповіла про особливості телевізійної журналістики та пропаганди.

 

Шеф-редактор інтернет-видання «Лівий берег» Соня Кошкіна розповіла про силу імені та епатаж у журналістиці, а також про свою книгу «Майдан. Нерассказанная история».  Ці інтерв'ю з'являться на сайті найближчим часом. Також на сайті буде опубліковано підсумковий матеріал - найцікавіші витяги з інтерв'ю.

 

Нагадаємо, Національна спілка журналістів України (НСЖУ) визначила переможців творчих конкурсів, які проводить щороку до Дня журналіста. Цьогоріч організатори вперше запровадили нову номінацію «кращий журналістський матеріал (фоторепортаж, серія) про події на сході України (в зоні АТО)».

 

4 червня о 12.00 на станції «Золоті ворота» Київського метрополітену активісти громадської організації «Центр UA» відкриють виставку робіт, присвячену святкуванню Дня журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду