Канал «112 Україна» спростовує інформацію про свій продаж

Канал «112 Україна» спростовує інформацію про свій продаж

27 Травня 2015
2209
27 Травня 2015
14:31

Канал «112 Україна» спростовує інформацію про свій продаж

2209
Канал «112 Україна» спростовує інформацію про свій продаж
Канал «112 Україна» спростовує інформацію про свій продаж

Телеканал «112 Україна» спростовує повідомлення про продаж телеканалу або зміну структури власності телекомпанії. Відповідне повідомлення поширила прес-служба каналу.

 

Напередодні видання «Дуся» з посиланням на власні джерела повідомило, що канал «112 Україна» за 25 млн доларів придбав бізнесмен, народний депутат (група «Воля народу») Олександр Онищенко. У кого саме він придбав канал - невідомо. Тим часом на каналі виникла місячна затримка з виплатою зарплат, про що «Дусі» повідомили працівники каналу.

 

«У відповідь на інформацію, яка з'явилася на деяких інтернет-сайтах, телеканал "112 Україна" офіційно повідомляє, що власником телеканалу є і залишається український бізнесмен Андрій Подщипков. Інформація про продаж телекомпанії не відповідає дійсності», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

На каналі заявляють, що чутки про продаж «112 Україна» ще жодного разу не підтверджувалися.

 

«Постійні чутки про продаж телеканалу та їх теражування одними й тими ж інтернет-ЗМІ наводить на думку про спрямовану інформаційну кампанію, метою якої разом із санкційними кроками з боку Національної ради з питань телебачення і радіомовлення є тиск на незалежного мовника», - заявили на «112 Україна».

 

Нагадаємо, що 26 травня на телеканалі «112 Україна» відбулися зміни в команді топ-менеджерів. Комерційну службу каналу очолив Сергій Котенко, у якого за плечима - практика комерційної діяльності у Національній телекомпанії України (НТКУ), каналах холдингу U. A. Inter Media Group. Костянтин Бровченко, який раніше обіймав посаду комерційного директора «112 Україна», працюватиме над розвитком мережі телеканалу.

 

Нагадаємо, в січні видання «ЛігаБізнесІнформ» з посиланням на двох топ-менеджерів інших каналів повідомило, що інформаційний супутниково-цифровий телеканал «112 Україна» виставлено на продаж за $ 30 млн. Телеканал «112 Україна» назвав цю інформацію недостовірною.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2209
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Капучч
3253 дн. тому
Интересно, кто слил информацию
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду