Сьогодні TCH.ua змінив логотип на знак підтримки ФК «Дніпро»

Сьогодні TCH.ua змінив логотип на знак підтримки ФК «Дніпро»

27 Травня 2015
3061
27 Травня 2015
13:13

Сьогодні TCH.ua змінив логотип на знак підтримки ФК «Дніпро»

3061
Сьогодні TCH.ua змінив логотип на знак підтримки ФК «Дніпро»
Сьогодні TCH.ua змінив логотип на знак підтримки ФК «Дніпро»

Аби підтримати футболістів ФК «Дніпро», що сьогодні боротиметься за першість у Лізі Європи, сайт TCH.ua на один день додав до власного логотипу футбольний м'яч. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

«Ми сподіваємось, що цей символ, а також підтримка мільйонів уболівальників в Україні і найвідданіших фанів на стадіоні в Польщі допоможе «Дніпру» отримати першість у Єврокубку», - зауважив головний редактор TCH.ua Костянтин Войтенко.  

 

Нагадаємо, група «1+1 медіа» має ексклюзивні права на показ матчу між футбольними клубами «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) та «Севілья» (Севілья, Іспанія), який відбудеться сьогодні, 27 травня. Поєдинок між командами можна буде переглянути на телеканалі «2+2», а також у розділі ТСН Проспорт на TCH.ua, починаючи з 21.45 за київським часом. Вирішальний матч між українським «Дніпром» та іспанською «Севільєю», що визначить переможця Ліги Європи, відбудеться на стадіоні «Народовий» у Варшаві (Польща).

 

Коментувати матч будуть Володимир Кобельков і В'ячеслав Фрідман. Цього ж дня на каналі «2+2» вийде спецвипуск програми «ПроЛігуЕвропи». О 20.30 експерти та телеведучі в студії обговорюватимуть майбутній фінал Ліги Європи УЄФА. Після закінчення прямої трансляції матчу о 00.00 в програмі піде мова про найгостріші моменти фінального матчу Ліги Європи УЄФА.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3061
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду