Канал «2+2» запускає проект власного виробництва «Страшне завтра»

Канал «2+2» запускає проект власного виробництва «Страшне завтра»

27 Травня 2015
3340
27 Травня 2015
11:56

Канал «2+2» запускає проект власного виробництва «Страшне завтра»

3340
Канал «2+2» запускає проект власного виробництва «Страшне завтра»
Канал «2+2» запускає проект власного виробництва «Страшне завтра»

29 травня на каналі «2+2» відбудеться прем'єра проекту власного виробництва «Страшне завтра», автори якого спробують привернути увагу до техногенних катастроф, що можуть статися в Україні найближчим часом. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ведучий програми Андрій Дебрін разом з експертами детально проаналізують природні та техногенні чинники, які можуть спричинити «страшне завтра» країни. Розповідь ведучого проілюстрована інформаційно-графічними моделями, що наочно демонструють можливий розвиток подій.

 

«Страшне завтра» - це не художній фільм-катастрофа, створений, аби полоскотати нерви глядачам, зазначає канал.  Це спроба заздалегідь окреслити проблеми, з якими країна, її окремі регіони чи великі міста можуть зіткнутися найближчим часом. Автори не претендують на істину в останній інстанції і не роблять апокаліптичних пророцтв. Вони за допомогою експертів намагаються змоделювати та спрогнозувати різні техногенні катастрофи та їх наслідки і поставити перед усіма питання:  Чи усвідомлюємо ми ці  ризики? Чи готові відповідні установи та люди до боротьби з ними?

 

Перші серії проекту присвячені Донбасу. Сьогодні Донецька і Луганська області, їх господарчі системи розділені між так званими «ДНР»-«ЛНР» і Україною, у частині районів точаться бойові дії, зруйнована та руйнується далі інфраструктура, зруйновано або зупинено багато підприємств. Але навіть закриті шахти вимагають постійного технічного обслуговування - відкачування ґрунтових вод, вентиляції. Якщо цього не робити, цілому регіону загрожуватиме просідання ґрунтів, руйнування комунікацій, забруднення джерел питної води, неконтрольовані вибухи  метану.

 

У п'ятницю, 29 травня,  о 22.00 глядачі «2+2» побачать два перших випуски програми «Страшне завтра. Донбас: шахти» і «Страшне завтра. Донбас: енергетика».

 

Нагадаємо, чотири серії українського серіалу «Гвардія», що був показаний на каналі «2+2» 23 травня, утричі підвищив показники слоту та перевершив середні показники каналу. У середньому серії мали рейтинг 2,44%, частку 9,05% за аудиторією «18-54, вся Україна». Показана 23 травня на телеканалі «2+2» прем'єра документального фільму «П'ять кіборгів» мала рейтинг 1,30%, частку 5,26% за аудиторією «18-54, вся Україна» і підвищила показники слоту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду