Телеканал «112 Україна» отримав нового комерційного та PR-директора

Телеканал «112 Україна» отримав нового комерційного та PR-директора

27 Травня 2015
3026
27 Травня 2015
11:09

Телеканал «112 Україна» отримав нового комерційного та PR-директора

3026
Телеканал «112 Україна» отримав нового комерційного та PR-директора
Телеканал «112 Україна» отримав нового комерційного та PR-директора

На телеканалі «112 Україна» відбулись зміни у команді топ-менеджерів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Комерційну службу очолив Сергій Котенко, у якого за плечима - практика комерційної діяльності у Національній телекомпанії України (НТКУ), каналах холдингу U. A. Inter Media Group. Костянтин Бровченко, який раніше обіймав посаду комерційного директора «112 Україна», працюватиме над розвитком мережі телеканалу.

 

На посаду PR-директора телекалу прийшла Анна Остапчук, яка має досвід роботи в PR-структурах різних сфер бізнесу. Раніше вона розвивала корпоративні та внутрішні комунікації в телерадіокомпанії «Україна», продюсерському центрі Мamamusic, SUN InBev Україна, «Надра Банку».

 

«Наш канал стрімко зростає і розвиває мовлення, відповідно збільшуються наші потреби в якості роботи і, в той же час, підвищується вимогливість до себе, з'являються нові стратегічні напрямки. Ми не можемо дозволити собі роздувати штат, тому професіоналізм команди - один із ключових факторів нашого успіху», - сказав Юрій Будяк, виконавчий директор телеканалу «112 Україна».

 

Нагадаємо, медиатаблоїд «Дуся» 26 травня повідомив з посиланням на власні джерела, що канал «112 Україна» придбав за 25 млн.дол. бізнесмен, екс-регіонал, народний депутат Олександр Онищенко. Генеральним директором каналу залишається Андрій Подщипков, генеральним продюсером - Сергій Логунов. Те саме джерело наддало інформацію про призначення Сергія Котенка на посаду комерційного директора каналу. Водночас співробітники телеканалу скаржаться на затримку зарплати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3026
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду