Канал «Еспресо ТV» відкрив чотири вакансії

Канал «Еспресо ТV» відкрив чотири вакансії

26 Травня 2015
4246
26 Травня 2015
17:59

Канал «Еспресо ТV» відкрив чотири вакансії

4246
Канал «Еспресо ТV» відкрив чотири вакансії
Канал «Еспресо ТV» відкрив чотири вакансії

Телеканал «Еспресо ТV» розширює тематичний спектр власного інформаційного мовлення та шукає активних талановитих журналістів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відкрито вакансії на наступні посади:

- ведучий інформаційного блоку мовлення програми «Телеекспрес»;

- редактор-журналіст напрямку «Культура»;

- редактор-журналіст напрямку «Спорт»;

- редактор-журналіст напрямку «Економіка».

 

«Ми шукаємо патріотичних, активних та творчих журналістів, віком від 35 років, з досвідом роботи, що вільно спілкуються українською мовою та фахово знаються на обраному напрямку журналістики. В свою чергу пропонуємо багато цікавої роботи в дружньому колективі українського інформаційного телеканалу, напевно, найдинамічнішого в своєму сегменті», - повідомляє телеканал.

 

Резюме необхідно надсилати на скриньку:  hr@espreso.tv.

 

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що телеканал «Еспресо TV» відкриє три кореспондентські пункти - у Дніпропетровську, Краматорську (Донецька область) і Сєвєродонецьку (Луганська область), а також запустить російськомовну версію сайту espreso.tv.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду