У Львові презентують український мілітарний журнал «Миротворець»

У Львові презентують український мілітарний журнал «Миротворець»

26 Травня 2015
2541
26 Травня 2015
14:36

У Львові презентують український мілітарний журнал «Миротворець»

2541
У Львові презентують український мілітарний журнал «Миротворець»
У Львові презентують український мілітарний журнал «Миротворець»

27 травня у Львові відбудеться презентація українського мілітарного журналу «Миротворець». Часопис покликаний формувати модерну українську мілітарну культуру, сприяти суспільному порозумінню й злагоді.

 

Журнал буде адресовано українським військовим, а також він має бути цікавий волонтерам, журналістам, історикам, філософам, культурологам.

 

Планована періодичність - раз на місяць, формула друку - повнокольоровий, обсяг - 64 сторінки.

 

Як повідомив головний редактор щомісячного часопису, закарпатський журналіст Павло Гомонай, «Миротворець» також буде опікуватися широким колом проблем, пов'язаних з комплексними питаннями національної безпеки - зокрема, інформаційною безпекою, внутрішніми міграційно-демографічними процесами; висвітлювати хід реформ і взагалі суспільних перетворень, які нині переживає Україна. Тобто, сприяти творенню національного безпекового простору.

 

 

«Публікації журналу систематизуватимуть досвід, набутий у поточному конфлікті на Сході України, - зазначає Павло Гомонай, - передусім - військовий та соціально-психологічний, а також осмислюють новітній феномен українського волонтерства, поновлюватимуть історичну тяглість, розкривають місце України в світовому контексті».

 

Пілотний номер журналу вийшов 19 травня, повідомляє часопис на своїй сторінці у Facebook. Чиїм коштом видається проект, наразі не повідомляється.

 

Презентація видання у Львові відбудеться у приміщенні Львівської обласної ради об 11:00 27 травня.

 

Ігор Галущак, Львів, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду