«1+1» почав зйомки серіалу «Хазяйка» про життя в шахтарському містечку

«1+1» почав зйомки серіалу «Хазяйка» про життя в шахтарському містечку

22 Травня 2015
5654
22 Травня 2015
12:34

«1+1» почав зйомки серіалу «Хазяйка» про життя в шахтарському містечку

5654
«1+1» почав зйомки серіалу «Хазяйка» про життя в шахтарському містечку
«1+1» почав зйомки серіалу «Хазяйка» про життя в шахтарському містечку

«1+1 продакшн» почав зйомки 24-серійного серіалу під робочою назвою «Хазяйка», який є адаптацією латиноамериканської теленовели La Patrona, що успішно пройшла в Латинській Америці. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Режисером української версії став Бата Недич, відомий своїми роботами «Ангел-охоронець», «Зцілення любов'ю», «Вовчиця» та ін. Сценарій адаптації написала письменниця Ірина Чернова, яка більше відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Головні ролі зіграють українські актори Станіслав Боклан, Олена Стефанська, Володимир Горянський, Марк Дробот.

 

У центрі сюжету «Хазяйки» - сильна молода жінка, мати-одиначка Наташа Суворова. Вона під тиском обставин мусить працювати у вугледобувній шахті «Алмазна», єдиному джерелі доходу провінційного містечка, і терпіти глузування робітників. Але коли на чолі шахти стає столичний підприємець Олександр, у житті Наталії все починає змінюватися.

 

 

«"1+1 продакшн" активно працює над створенням якісного серіального продукту. Для зйомок "Хазяйки" ми зібрали дуже міцну команду. Попереду довгий шлях до глядача, але всі учасники зйомочного процесу закохані у сценарій і працюють з великою насолодою. Сподіваємось, цей продукт припаде до душі нашим глядачам», - сказала креативний продюсер «1+1 продакшн» Олена Єремєєва.

 

«Дія серіалу "Хазяйка" відбувається в шахтарському містечку. Це мелодрама про пошук себе і любові, яка перемагає всі перешкоди. Формат зацікавив нас протистоянням двох жінок, молодої  шахтарки і «господині» шахти та всього міста. Головна героїня кидає виклик корумпованій системі рідного міста. Хоча історія запозичена у мексиканських авторів, ми сприйняли її радше як вихідну точку, як універсальну проблему протистояння багатих і бідних. У нашій версії події розгортаються динамічніше, ніж в оригіналі, адже в нас не 120 серій, а всього 24.

 

Головна героїня Наталя (К.Варченко) стикається з трагічною несправедливістю, але не боїться їй протистояти. Аліна Сергіївна (О.Стефанська) - це дивовижний персонаж, жінка, яка любить владу не просто пристрасно, а навіть маніакально. Думаю, це буде дуже актуальне кіно, що зачіпає наболілі теми, з дуже сміливими й гострими сюжетними ходами», - сазала Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів на каналі «1+1».

 

Нагадаємо, канал «1+1» і «1+1 продакшн» розглядають можливість зйомок продовження комедійного серіалу «Останній москаль», перший сезон якого пройшов на телеканалі з 13 по 23 квітня з високими показниками.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5654
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
AJ
3260 дн. тому
О, просто чудесно, ще одна бездарна штамповка на опщєпанятнам.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду