Ролі закоханих в серіалі «Клан Ювелірів» каналу «Україна» зіграють молоді українські актори

Ролі закоханих в серіалі «Клан Ювелірів» каналу «Україна» зіграють молоді українські актори

18 Травня 2015
10996
18 Травня 2015
12:35

Ролі закоханих в серіалі «Клан Ювелірів» каналу «Україна» зіграють молоді українські актори

10996
Ролі закоханих в серіалі «Клан Ювелірів» каналу «Україна» зіграють молоді українські актори
Ролі закоханих в серіалі «Клан Ювелірів» каналу «Україна» зіграють молоді українські актори

У головних ролях нового серіалу телеканалу «Україна» - 95-серійної авантюрної мелодрами «Клан ювелірів», зіграють молоді українські актори Наталя Денисенко та Андрій Федінчік. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Обоє акторів закінчили Київський національний університет театру кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. У фільмі вони гратимуть закоханих Зою і Тимура, які боротимуться за своє щастя.

 

 Молода акторка Наталя Денисенко отримала головну роль

 

«Моя героїня - дуже серйозна і правильна людина. І через свою правильність вона іноді потрапляє в такі ситуації, що роблять її розгубленою. Поступово Зоя дізнається, що таке справжня любов, справжнє горе, і що може все складатися не так, як би їй хотілося. Це все дуже складно, але це життя», - коментує актриса Наталя Денисенко.

 

Також у серіалі знімуться Костянтин Данилюк, В'ячеслав Довженко, Валерія Ходос, Світлана Зельбет, Олександр Піскунов, Олексій Череватенко, Лілія Яценко, Дмитро Суржиков, Ганна Лебедєва, Софія Письман та інші українські актори.

 

«Розвиваючи власне кіносеріальне виробництво, канал "Україна" робить ставку на молодих українських акторів. Для нашого телеглядача ми відкрили Оксану Жданову (серіал "Дворняжка Ляля"), Марину Дьяконенко, Валентина Томусяка, Катерину Тишкевич (серіал "Безсмертник") та інших акторів. Зупинятися на досягнутому ми не збираємося. Ми і далі для нашого глядача будемо відкривати нові обличчя», - зазначає головний продюсер Департаменту кіносеріального і документального виробництва Максим Зачепіленко (Данкевич).

 

Нагадаємо, у квітні телеканал «Україна» повідомив про старт власного 95-серійного проекту «Клан Ювелірів», головним автором сценарію якого виступила Тетяна Гнєдаш. Зйомки розпочалися у травні і триватимуть близько півроку у Львові, Києві та області.  

 

У серіалі йтиметься про протистояння двох ворогуючих ювелірних кланів, у яке  потрапляють відчайдушні закохані Зоя і Тимур. Вступивши в сутичку з самою долею, і не раз зазирнувши в обличчя смерті, вони будуть боротися за своє право на щастя. Прем'єру картини «Клан ювелірів» на телеканалі «Україна» заплановано на серпень.

 

Головним режисером картини став Дмитро Гольдман, який раніше зняв для телеканалу «Україна» такі телеромани як «Безсмертник», «Дворняжка Ляля», «Красуня Ляля», «Ляля. Повернення», «Катина Любов». Виконавчим продюсером проекту стала Саша Ткаченко, що раніше працювала на кількох з цих проектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду