Стрічка «Незламна» вийде в прокаті у Китаї

Стрічка «Незламна» вийде в прокаті у Китаї

14 Травня 2015
2459
14 Травня 2015
16:53

Стрічка «Незламна» вийде в прокаті у Китаї

2459
Стрічка «Незламна» вийде в прокаті у Китаї
Стрічка «Незламна» вийде в прокаті у Китаї

Права на показ фільму «Незламна»/ Battle for Sevastopol режисера Сергія Мокрицького придбала китайська компанія Lotus Film International Culture Media Co. Ltd. Про це повідомляється на сайті кінокомпанії Film.ua, яка брала участь у виробництві стрічки.

 

«Попередньо, вихід у широкий прокат в Піднебесній байопіка про легендарну радянську жінку-снайпера Людмилу Павличенко запланований на вересень 2015 року», - зазначили в прес-службі.

 

Нагадаємо, «Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павличенко. Робоча назва проекту виробництва України та Росії - «Битва за Севастополь», під цією назвою фільм вийшов у Росії.

 

Фільм знімали українська студія «Кінороб» і російська студія «Новые люди» за участі каналу «Україна» і групи компаній Film.ua. Зйомки картини розпочалися у 2012 році й завершилися в середині червня 2014 року. Бюджет фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

 

2 квітня фільм «Незламна»/Battle for Sevastopol вийшов у широкий прокат в Україні і в Росії. Картина стала першим національним проектом, який взяв у прокат світової мейджор 20th Century Fox. За перші два тижні прокату в Україні драма зібрала понад 10 млн грн.

 

Наприкінці квітня виконавиця ролі української снайперки Людмили Павличенко у фільмі «Незламна» російська акторка Юлія Пересільд здобула головний приз в номінації «Найкраща актриса» на 5-му Пекінському міжнародному кінофестивалі (Китай). 

 

Історію Людмили Павличенко також побачать глядачі в Японії, Таїланді та Південній Кореї. Представники компанії Film.UA Distribution продовжують переговори про продаж фільму в Болгарію, Польщу, Туреччину, ОАЕ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2459
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду