Тетяна Гнєдаш готує сценарії двох серіалів, де герої – сучасники-українці

Тетяна Гнєдаш готує сценарії двох серіалів, де герої – сучасники-українці

13 Травня 2015
2959
13 Травня 2015
17:06

Тетяна Гнєдаш готує сценарії двох серіалів, де герої – сучасники-українці

2959
Тетяна Гнєдаш готує сценарії двох серіалів, де герої – сучасники-українці
Тетяна Гнєдаш готує сценарії двох серіалів, де герої – сучасники-українці

Керівник продакшн-компанії Front Cinema (входить в Медіа Групу Україна) Тетяна Гнєдаш повідомила про підготовку до зйомок двох нових сценаріїв серіалів - «Не зарікайся» і «Співачка». Про це повна повідомила в інтерв'ю виданню «Медиабизнес».

 

За її словами, канал «Україна» кілька років тому  з огляду на скорочення закупівлі контенту у Росії, зробив ставку на власне виробництво, і її продакшн готовий зараз запропонувати у якості героя серіалу українця-сучасника.

 

«За моїми відчуттями, сьогодні наш герой - це наш сучасник-сусід: дівчина з нашого двору і хлопець з нашої вулиці. Зараз градус реальних емоцій за вікнами такий, що Індіана Джонс може довго відпочивати. Ще два - три роки тому ми розуміли, що буде скорочуватися обсяг російського контенту. Я не кажу про політичну складову, виключно про бізнес: було божевіллям платити такі гроші за право показу, коли за цю ж суму можна зробити своє. І канал "Україна" активізував власне виробництво, пізніше був створений Front cinema», - сказала Тетяна Гнєдаш.

 

Вона нагадала останні проекти свого продакшну, що вийшли на каналі «Україна», а також повідомила про два нові проекти. «Вийшла "Дворняжка Ляля", зараз в ефірі "Безсмертник", у запуску «Клан ювелірів», написаний сценарій серіалу "Не зарікайся", дописується "Співачка" - це все стосерійні історії. І це теж питання бізнесу: чим більше серій в проекті, тим дешевше обходиться каналу виробництво однієї серії», - зазначила пані Гнєдаш.

 

За її словами події у сценарії «Не зарікайся» розвиваються в Криму, на Південному Сході, у Києві та на Заході України. «Історія починається в Євпаторії, 25 років тому і все сходиться в сьогоднішньому Києві, де ми зараз живемо, любимо, опираємося, віримо і страждаємо. Родина у вогні війни і кризи, і є страх не встигнути, не осилити. Під час війни дівчина, проводжаючи хлопця в армію, не знає, повернеться він чи ні. І все-таки вона готова вийти за нього і народити від нього дитину, бо настільки любить цю людину, що по-іншому бути не може...Ми писали сценарій, як дихали. Тому написали абсолютно реалістичну історію. Звичайно, наші персонажі опиняються в несподіваних місцях в потрібні нам моменти, і так не буває у повсякденному житті, але наша казка, вся цілком, заснована на десятках реальних подій. Я дуже вірю в цю історію, в серіал «Не зарікайся»», - сказала Тетяна Гнєдаш.

 

Нагадаємо, у травні канал «Україна» розпочав зоймки 95-ти серійної мелодрами «Клан Ювелірів», головним автором якої виступила Тетяна Гнєдаш. Це вже восьмий серіал власного виробництва телеканалу «Україна». Зйомки фільму здійснює компанія Front Cinema, що входить до складу Медіа Групи Україна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду