На «Інтері» 9 травня вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене»

На «Інтері» 9 травня вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене»

6 Травня 2015
2050
6 Травня 2015
12:55

На «Інтері» 9 травня вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене»

2050
На «Інтері» 9 травня вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене»
На «Інтері» 9 травня вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене»

9 травня о 15.00 на телеканалі «Інтер» вийде спеціальний випуск проекту «Чекай на мене» («Жди меня») під назвою «Зустрічі Перемоги». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У спецвипуску ведучі проекту Анатолій Бондаренко та Жанна Тихонова, зокрема, нагадають легендарну історію кохання італійця Луїджі й українки Мокрини - героїв програми, яким телеканал «Інтер» відкрив пам'ятник у Києві.

 

«Два роки тому в центрі Києва телеканалом був відкритий пам'ятник «Вічної любові». Луїджі був на відкритті пам'ятника. А в серпні 2013 нашого улюбленого італійця не стало ... Цього року на батьківщині Луїджі в італійському містечку Кастель Сан Лоренцо навпроти школи, в якій навчався Луїджі, буде встановлений точно такий же пам'ятник», - повідомила прес-служба.

 

Ще одна історія «Зустрічей Перемоги» стосуватиметься листів з фронту. Під час війни німецькі солдати захопили в Кам'янець-Подільському поштове відділення. Понад 1200 листів звідти довгі роки зберігалися в австрійському музеї і тільки недавно були передані в Україну. «Команда проекту «Чекай на мене» зайнялася пошуком адресатів і знайшла дітей та онуків тих, кого вже немає в живих. Листи все-таки дійшли ...», - зазначили в прес-службі. Зауважимо, що подібний спецпроект - цикл сюжетів «Непрочитані листи війни» - у межах програми «Вікна-Новини» запустив і телеканал СТБ, який узявся доставляти ці листи адресатам.

 

Нагадаємо, 9 травня з 7.00 в прямому ефірі телеканалу «Інтер» почне транслюватись багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін. О 12.30 на телеканалі відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни. А увечері о 20:30 «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх». Також до 70-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні промо-команда телеканалу «Інтер» підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду