«Радио Пятница» запустило ток-шоу із Сергієм Сивохом

«Радио Пятница» запустило ток-шоу із Сергієм Сивохом

6 Травня 2015
3258
6 Травня 2015
10:42

«Радио Пятница» запустило ток-шоу із Сергієм Сивохом

3258
«Радио Пятница» запустило ток-шоу із Сергієм Сивохом
«Радио Пятница» запустило ток-шоу із Сергієм Сивохом

«Радио Пятница» запустило в ефір ток-шоу «Хто прийшов до Сивоха?» із ведучим Сергієм Сивохом. Прем'єра відбулася в четвер, 30 квітня. Про це повідомляє прес-служба «Українського медіа холдингу» (UMH Group Сергія Курченка), до складу якого входить радіомережа.

 

У проекті шоумен, актор, теле- і радіоведучий Сергій Сивохо прийматиме в студії зіркових гостей. За повідомленням прес-служби, шоу «Хто прийшов до Сивоха?» - це «дві години відвертих розмов із зіркою, жарти й веселі історії, обговорення актуальних новин, каверзні питання від ведучого та слухачів». «Чекаю веселих і мудрих співрозмовників і пропоную готуватися до розмов за життя» - прокоментував свою програму сам Сергій Сивохо.

 

«Оскільки "Пятница"- це певною мірою жінка, то їй був просто необхідний коханий чоловік, - коментує запуск ток-шоу програмний директор «Радио Пятница» Анна Свиридова. - Легендарний КВН-ник, один з найтитулованіших членів інтелектуального клубу "Що? Де? Коли? ", Відомий шоумен, прекрасний співрозмовник - "Пятница" відразу зрозуміла, що Сергій Сивохо - це попадання в "яблучко"! Ми впевнені, що почуття гумору і харизма ведучого подарують слухачам "Радио Пятница" не лише відмінний настрій, а й прекрасну можливість дізнатися наших зіркових гостей з нового, часом несподіваного боку».

 

Гостями перших випусків стануть Потап, Євген Кошовий, Сергій Притула та Юрій Горбунов.

 

Програма виходить по четвергах, з 15:00 до 17:00 з повторами в суботу о 12:00, неділю о 17:00 і вівторок о 19:00.

 

Нагадаємо, «Радио Пятница» почало мовлення 13 лютого на базі мережі переформатованого Super Radio. Це найбільша комерційна радіомережа в Україні (55 частот). Програмним директором «Радио Пятница» стала відома радіоведуча Анна Свиридова. Радіостанція орієнтується на аудиторію віком 30-50 років, людей середнього класу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду