Програма Ольги Герасим’юк на Першому взяла частку 0,56%

Програма Ольги Герасим’юк на Першому взяла частку 0,56%

5 Травня 2015
3117
5 Травня 2015
19:37

Програма Ольги Герасим’юк на Першому взяла частку 0,56%

3117
Програма Ольги Герасим’юк на Першому взяла частку 0,56%
Програма Ольги Герасим’юк на Першому взяла частку 0,56%

4 травня прем'єра ток-шоу Ольги Герасим'юк «Подорожні» на Першому каналі взяла рейтинг 0,22%, частку 0,56% за аудиторією «18+, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (попередні дані - overnight).

 

Рейтинг прем'єри вищий за середній каналу, а частка - нижча, адже за 18-й тиждень 2015 року (27 квітня - 3 травня) Перший/«Ера» мали в середньому рейтинг 0,14%, частку 0,80% за «18+, вся Україна».

 

Програма транслювалася в слоті 21:50-22:30 і знизила його показники, порівняно з квітнем, коли по понеділках у цьому слоті Перший/«Ера» у середньому мали рейтинг 0,31% і частку 0,82% за аудиторією «18+, вся Україна».

 

У квітні канал транслював о цій порі програми «Спорт» і «Перша студія», «Перша шпальта», а також документальний фільм «Шлях Путіна». Високі середні показники слоту зумовлені результатами теледивлення саме британського фільму «Шлях Путіна» (рейтинг 0,86%, частка 2,35% за «18+, вся Україна»).

 

Нагадаємо, «Подорожні» - це ток-шоу про людські історії, яке веде перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, телеведуча і продюсер Ольга Герасим'юк. У минулому вона вела авторське соціальне ток-шоу «Без табу» на каналі «1+1».

 

Дані дослідження ТБ-аудиторії належать ІТК. Оператор панелі - Nielsen; моніторинг - «Комунікаційний альянс». Дані надані ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна». Дані надані за показниками рейтингу та частки. Дані за 04.05.2015 - overnight. Детальніше про показники та визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3117
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юа:
3250 дн. тому
У прем'єрі своїх "Подорожніх" на Першому 1-й заступник голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк продемонструвала необізнаність у відомих речах. Зокрема, запитала у Віри Савченко про Надію: "вона кидалася на "беркут?". Хоча в інтернеті є відео, де Надія навпаки намагається зупинити протестувальників від атаки на виставлених перед "беркутом" вевешників. "Чула дзвін, та не знає, де він". Герасим'юк щось десь чула про цей випадок, але не знала, що ж там насправді відбулось. І запитала з точністю до навпаки. Потім Герасим'юк, коли Віра згадала інше відео, також поширене у мережі - допиту полоненої Надії - цікавилася про те, що ж вона там відповідала сепаратистам. Тобто і це не дивилася, не знала. Розповідаючи про свій полон, Віра сказала, що фізичного насильства до неї не застосовували. Натомість, були моральні знущання і приниження. За декілька хвилин Герасим'юк запитає: "вас там били?". Вона що, не слухала свою гостю? А як розуміти питання Герасим'юк, яким Віра бачить день звільнення Надії та як вона планує зустрічати сестру і що робити потім? Наскільки доречне таке питання зараз, коли невідомо чим ця історія може закінчитися, коли Надія голодує, коли ризикує своїм життям кожен день і взагалі невідомо, скільки це пекло ще триватиме для неї? Коли ж Віра відповіла, що давайте спочатку дочекаємося вирішення ситуації (в очах сестри явно відчувалося бажання не наврочити), Герсасим'юк, не зважаючи на це, ще й озвучила свою версію того, як би вона хотіла, щоби їй відповіли: намалювала картину зустрічі і райдужних планів для обох сестер на подальше життя після повернення Надії до України. Чи не занадто жорстоко? Навіщо так ятрити душу? І сестрі, і мамі Надії, і всім іншим глядачам? Протягом передачі Герсам'юк явно грала на камеру - корчила рожиці і обов'язково так, аби це бачили глядачі. Її увага до персони і цікавість до бесіди виглядала нещирою, удаваною.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду