Перший запускає програму «КоордиНАТОр»

Перший запускає програму «КоордиНАТОр»

30 Квітня 2015
2139
30 Квітня 2015
18:45

Перший запускає програму «КоордиНАТОр»

2139
Перший запускає програму «КоордиНАТОр»
Перший запускає програму «КоордиНАТОр»

У понеділок, 5 травня, о 13.30 на Першому стартує програма «КоордиНАТОр», яка познайомить глядача з організацією Північноатлантичного договору (НАТО). Про це повідомляє прес-служба Прес-служба  Першого каналу.

 

Програма призначена для всіх, хто цікавиться міжнародною політикою, питаннями безпеки, можливостями реалізувати себе в Україні.

 

«"КоордиНАТОр" - це проект, який розповідає про співробітництво України і НАТО крізь призму особистого життя і досвіду звичайних людей, які беруть участь у програмах військово-політичного союзу: науково-дослідних, мовних, перекваліфікації та підвищення кваліфікації. Українські військовослужбовці чи люди, які навіть не мають необхідного досвіду, дізнавшись про ці програми, завдяки їм, змогли реалізувати себе, знайшли собі роботу. Ми вирішили показати долі кількох таких людей, яким програми НАТО допомогли не загубити себе в житті», - розповіла керівник проекту, директор творчого об'єднання розважальних та пізнавальних програм Національної телекомпанії України Лариса Дроздова.

 

Нагадаємо, у НАТО стурбовані пропагандистською кампанією, здійснюваної Російською Федерацією щодо України і країн Заходу. Про це заявиоа прес-секретар НАТО Оана Лунгеску на конференції «Боротьба з дезінформацією: погляд з України» у в Брюсселі. «Думаю те, що ми бачимо зараз не тільки по відношенню до України, але і по відношенню до Заходу - безпрецедентно», - сказала вона. Прес-секретар НАТО висловила думку, що мета такої кампанії часто полягає не в тому, щоб переконати людей, але заплутати їх і роз'єднати.

 

Захід повинен включитися в інформаційну війну з Росією з метою протидії його «брехливим розповідям» у соціальних мережах. Про це заявив головнокомандувач силами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2139
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду