9 травня «Інтер» запустить багатогодинний марафон «Наша Перемога»

9 травня «Інтер» запустить багатогодинний марафон «Наша Перемога»

30 Квітня 2015
1874
30 Квітня 2015
13:32

9 травня «Інтер» запустить багатогодинний марафон «Наша Перемога»

1874
9 травня «Інтер» запустить багатогодинний марафон «Наша Перемога»
9 травня «Інтер» запустить багатогодинний марафон «Наша Перемога»

9 травня з 7.00 в прямому ефірі телеканалу «Інтер» почне транслюватись багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Марафон розповість, яким було 9 травня 1945 року в Києві, Харкові, Одесі, Берліні (Німеччина) та Відні (Австрія), покаже спогади очевидців - фронтовиків, «дітей війни». У марафоні «Наша Перемога» також будуть розповіді про ветеранів, події на фронті і в тилу, про життя на окупованих територіях, «табори смерті», дивовижні історії кохання і мужність тих, хто воював у підпіллі, про улюблені пісні воєнних років, листи з фронту, які знайшли своїх адресатів через багато років.

 

Окремою темою стануть розповіді про відомих акторів, кінематографістів, спортсменів, які стали учасниками Другої світової війни - Юрія Нікуліна, Володимира Басова, Петра Тодоровського, Георгія Жжонова, гімнаста, олімпійського чемпіона Віктора Чукаріна, який пішов добровольцем на фронт на початку війни, потрапив у полон, був в'язнем «табору смерті» Бухенвальд.

 

Нагадаємо, 9 травня о 12.30 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни.

 

9 травня телеканал «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх », присвячений 70-річчю перемоги над нацизмом у Європі у Другій світовій війні. Концерт вийде в ефірі о 20.30.

 

 «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1874
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синичка
3278 дн. тому
Всегда уважал Интер за уважение к своему прошлому.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду