Любов Ніколаєва стала комерційним директором UMH Group

Любов Ніколаєва стала комерційним директором UMH Group

29 Квітня 2015
1847
29 Квітня 2015
19:01

Любов Ніколаєва стала комерційним директором UMH Group

1847
Любов Ніколаєва стала комерційним директором UMH Group
Любов Ніколаєва стала комерційним директором UMH Group

UMH Group («Український медіа холдинг», УМХ) оголошує про призначення 29 квітня на посаду комерційного директора Любові Ніколаєвої. Про це повідомляє прес-служба медиіахолдингу.

 

Головною метою Любов Ніколаєва називає пошук нових можливостей для видавничого бізнесу. Крім того, вона вважає своїм стратегічним завданням побудову ефективної бізнес-моделі Sales House UMH. Тактичні завдання Любов Ніколаєва бачить у підвищенні прозорості та відкритості, вибудовуванні командної взаємодії між структурами холдингу, а також використанні синергії всіх проектів холдингу.

 

«Я вдячна за можливість працювати в УМХ - найбільшому на ринку медіахолдингу. Розуміючи реалії суспільного та економічної ситуації в Україні, я ставлю перед собою дуже амбітні бізнес-завдання, відчуваю відповідальність перед командою, разом з якою буду досягати поставлених цілей. Сподіваюся, накопичений досвід і знання будуть корисні компанії і ми збережемо за УМХ звання лідера ринку», - заявила Любов Ніколаєва.

 

Новий комерційний директор УМХ Любов Ніколаєва працює на медіа ринку України з 1997 року. Її кар'єра починалася в компанії ICTV/MusicRadio, вона очолювала комерційні служби радіостанції  «Наше Радіо», з 2002 року - комерційний директор компанії «Українська реклама», з 2006 року, після злиття з групою BigBord, вона була призначена Генеральним директором «Української реклами» і директором «Медіа Сіті».

 

 

Нагадаємо, 27 квітня в UMH Group («Український медіа холдинг», УМХ), що належіить олігарху Сергію Курченку, який наразі переховується у Росії, відбулася зміна керівництва: наглядову раду УМХ очолив Ілля Саввін. 29 квітня вакантну посаду директора з маркетингу UMH Group зайняв Руслан Казновський.

 

З 30 березня екс-голова наглядової ради УМХ Олена Бондаренко знаходиться у відпустці і передає справи, повідомляє медіатаблоїд «Дуся».  У березні УМХ повідомив, що Олена Бондаренко залишає за собою тільки представницькі та наглядові функції, питання зовнішніх комунікацій UMH Group. Пані Бодаренко була призначена головою наглядової ради УМХ 26 вересня 2014 року. Вона згідно з вимогами законодавства склала повноваження депутата Верховної Ради України.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду