На «2+2» стартує довгоочікувана прем’єра вітчизняного серіалу «Гвардія»

На «2+2» стартує довгоочікувана прем’єра вітчизняного серіалу «Гвардія»

29 Квітня 2015
9367
29 Квітня 2015
13:09

На «2+2» стартує довгоочікувана прем’єра вітчизняного серіалу «Гвардія»

9367
На «2+2» стартує довгоочікувана прем’єра вітчизняного серіалу «Гвардія»
На «2+2» стартує довгоочікувана прем’єра вітчизняного серіалу «Гвардія»

У суботу, 23 травня, на телеканалі «2+2» відбудеться прем'єра драми «Гвардія» про зламні події минулого року в Україні та перших добровольців Національної гвардії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Гвардія» - телевізійний серіал, в основі якого реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, котрі після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії. Серед них - одеський студент, сотник Майдану, лейтенант внутрішніх військ, кримський татарин, молодий вчений, бізнесмен, слюсар, чемпіонка зі спортивної стрільби. Вони - люди різних світів, різного віку, життєвого досвіду, переконань. Ще вчора  вони стояли по різні сторони барикад, і конфлікти між ними неминучі, але їх об'єднує одне - готовність віддати життя за Україну. В навчальному таборі з них формують розвідувальний взвод.

 

Серіал «Гвардія» - спільний проект телеканалу «2+2» і компанії «Президент фільм Україна». Сценарій написав Микола Рибалка. Режисер Олексій Шапарєв. Оператор Анатолій Хіміч. Хронометраж серії: 45 хвилин.

 

У головних ролях: Олексій Горбунов, Ахтем Сеїтаблаєв, Вано Янтбелідзе, Дмитро Ступка, Анна Топчій, Костянтин Шафоренко.

 

«Прем'єра "Гвардії" - дуже важлива й хвилююча подія для каналу "2+2". На мою думку, в часи війни найпершим внеском телевізійної спільноти у протидію агресії повинен стати якісний патріотичний телевізійний продукт, створення культурних цінностей, які б естетикою та емоційною напругою відповідали масштабу й силі перетворень у країні, допомагали становленню держави, виховували й підтримували наших героїв. Телесеріал «Гвардія» - лише один з перших кроків, які "2+2" робить на цьому шляху», - зазначив генеральний продюсер «2+2» Гліб Корнілов.

 

Нагадаємо, режисер серіалу Олексій Шапарєв сказав у лютому, під час «круглого столу», присвяченого підтримці вітчизняного виробництва аудіовізуальної та кінопродукції, що  перші чотири серії 12-серійного серіалу «Гвардія», який виробляє телеканал «2+2» спільно з компанією «Президент фільм Україна», глядачі побачать у березні, до річниці створення Нацгвардії України.  Водночас, за його словами, у лютому тривав підготовчий період до виробництва решти восьми серій «Гвардії». Він повідомив, що зйомки розпочнуться у травні, а показ заплановано на осінній телесезон 2015 року.

 

Зйомки проекту «Гвардія» стартували 1 грудня 2014 року. Видання «Дуся» публікувало репортаж зі знімального майданчика серіалу на початку зйомок, а також іще один - після їх завершення.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду