На «Інтері» вийде концерт «Перемога. Одна на всіх»

На «Інтері» вийде концерт «Перемога. Одна на всіх»

28 Квітня 2015
3018
28 Квітня 2015
19:01

На «Інтері» вийде концерт «Перемога. Одна на всіх»

3018
На «Інтері» вийде концерт «Перемога. Одна на всіх»
На «Інтері» вийде концерт «Перемога. Одна на всіх»

У суботу, 9 травня, телеканал «Інтер» покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх », присвячений 70-річчю перемоги над нацизмом у Європі у Другій світовій війні.

 

Концерт вийде в ефірі о 20.30.

 

Пісні воєнних і післявоєнних років виконають українські артисти різних поколінь. Серед учасників концерту - Ірина Білик, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Анастасія Приходько, Світлана Лобода, Потап і Настя, Надія Мейхер-Грановська, Злата Огневич, Віталій Козловський, Міла Нітіч, ​​Коля Серга, Світлана Тарабарова, Павло Табаков, Гарік Кричевський, Тоня Матвієнко, Віктор Павлік, гурти «Авіатор», «Час і Скло» та інші виконавці.

 

Ведучі - Анастасія Даугуле та Андрій Доманський.

 

Нагадаємо, 17 квітня стартував благодійний онлайн-аукціон «Інтер - дітям», який телеканал «Інтер» запустив до Міжнародного дня захисту дітей. Метою проекту є збір коштів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3018
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду