«Кіно з Яніною Соколовою» на 5-му змінює формат і день виходу

«Кіно з Яніною Соколовою» на 5-му змінює формат і день виходу

24 Квітня 2015
3450
24 Квітня 2015
16:36

«Кіно з Яніною Соколовою» на 5-му змінює формат і день виходу

3450
«Кіно з Яніною Соколовою» на 5-му змінює формат і день виходу
«Кіно з Яніною Соколовою» на 5-му змінює формат і день виходу

Програма «Кіно з Яніною Соколовою» на 5-му каналі фокусуватиметься на проблемах української кіногалузі. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Замість неділі програма виходитиме щоп'ятниці о 22.30. «Ми змінили формат, аби можна було діяти рішуче. Нам не все одно, що буде з українським кіно, і ми докладемо максимум зусиль, щоб державні органи підтримали, а глядачі - повірили», - коментує Яніна Соколова.

 

Щоп'ятниці в «Кіно» - «авторитетні думки українських кіноекспертів, відверті зізнання акторів та культурні мотивації від режисерів».

 

24 квітня тема програми - український кінопрокат стрічки «Моя русалка, моя Лореляй» Нани Джорджадзе та перший кінотеатр українського фільму «Ліра». Гості кіностудії - кінокритик, учасник ХУКа Сергій Васильєв, фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та письменниця Ірена Карпа.

 

Травневі ефіри «Кіно» будуть присвячені: гостросюжетній українській драмі «Гніздо горлиці», яка розкриває тему еміграції в Україні; відомому українському режисеру Олегу Сенцову, який нині знаходиться в московській в'язниці Лефортово за безпідставним звинуваченням у тероризмі; культурі та антикультурі в галузі кіноосвіти в Україні.  

           

Гостями наступних випусків стануть: Голова Держкіно у 2010-2014 роках Катерина Копилова, український кінорежисер і сценарист Тарас Ткаченко, народний артист України Остап Ступка, організатор Тижня українського кіно на підтримку Олега Сенцова продюсер Анна Паленчук, режисер Андрій Литвиненко, генеральний директор дистрибуторської компанії «Артхаус Трафік» Денис Іванов, український актор та телеведучий Юрій Горбунов, ректор Київського університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого Олексій Безгін, заступник Міністра культури України Ростислав Карандеєв та українська акторка та телеведуча Сніжана Єгорова.

           

Нагадаємо, «Кіно з Яніною Соколовою» - інформаційний спонсор кінотеатру українського фільму «Ліра».

 

12 квітня 2 квітня, о 10:30, 5 канал транслював спецпроект програми «Кіно з Яніною Соколовою», присвячений українсько-російському повнометражному фільму «Незламна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду