Мультфільм Film.UA «Ескімоска» покажуть у США і Канаді

Мультфільм Film.UA «Ескімоска» покажуть у США і Канаді

14 Квітня 2015
2468
14 Квітня 2015
12:01

Мультфільм Film.UA «Ескімоска» покажуть у США і Канаді

2468
Мультфільм Film.UA «Ескімоска» покажуть у США і Канаді
Мультфільм Film.UA «Ескімоска» покажуть у США і Канаді

Американська компанія NCircle Entertainment придбала цифрові права на всі три сезони дитячого анімаційного 3D-серіалу «Ескімоска» виробництва студії «Анімаград», що входить до української Film. UA Group. Про це повідомляється на сайті кінокомпанії.

 

Мульсеріал, який запустять на різних цифрових платформах, зможуть подивитися глядачі з США та Канади.

 

Як повідомляє Film.UA, раніше телевізійні права на третій сезон «Ескімоски», який у квітні стартував на каналі «1+1», придбали в Індонезії і Шрі Ланці.

 

Серіал розповідає про пригоди маленької Ескімоски, її родини та друзів, що живуть у казковій Арктиці. Щодня Ескімоска рибалить у маленькій бухті зі своїми друзями Розумником, Громилою та домашнім улюбленцем Оленем. Герої мультфільму спілкуються між собою мовою жестів, міміки і звуків, що не вимагає переозвучування для показу в інших країнах.

 

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Ескімоска» було створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Виробництвом проекту займалась ТОВ «Кіностудія дитячих та юнацьких фільмів ім. О. О. Ханжонкова» (Hanzhonkov Film). Перший сезон мультсеріалу стартував в ефірі каналу «1+1» у листопаді 2012 року. 

 

Починаючи з другого сезону, виробництвом  мультсеріалу займається студія «Анімаград» компанії Film. UA. Повідомлялося, що продакшн створить ще щонайменше три нових сезони «Ескімоски».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2468
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду