В ефірі каналу «Україна» стартували тематичні міжпрограмні ролики про майбутнє України

В ефірі каналу «Україна» стартували тематичні міжпрограмні ролики про майбутнє України

3 Квітня 2015
2766
3 Квітня 2015
14:00

В ефірі каналу «Україна» стартували тематичні міжпрограмні ролики про майбутнє України

2766
В ефірі каналу «Україна» стартували тематичні міжпрограмні ролики про майбутнє України
В ефірі каналу «Україна» стартували тематичні міжпрограмні ролики про майбутнє України

У квітні канал «Україна» запустив серію міжпрограмних роликів зі слоганом «Україна. Побач більше», героями яких стали ведучі каналу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За словами авторів, ідея відеороликів полягає в тому, що кожен може побачити за горизонтом нове майбутнє України і стати мотивованим на корисні справи, на творення і внесок у розвиток країни.

 

Творці роликів зв'язали тематику високих технологій та «еко-тематику», показавши, як виглядає країна, в якій кожен з українців мріє жити. Дія відбувається на даху хмарочоса, - елемента «хай-тек», але в той же час, герої роликів показують, що турбота про екологію та довкіллю дуже важлива для комфорту і благополуччя жителів у великому розвиненому місті.

 

В одному з роликів ведучі ранкового випуску «Событий» на каналі «Україна» Олександр Мозговий і Марина Кухар садять дерева на даху хмарочоса, Анна Панова та Олена Кот, ведучі денного і вечірнього випуску «Событий» поливають квітучий сад, а Олександр Денисов («Великий футбол») та Олег Панюта («События недели») використовують останні еко-технології - сонячні батареї і вітряні електростанції.

 

 

Перші три ролики за участю ведучих Олексія Суханова («Говорить Україна»), Олександра Мозгового і Марини Кухар, а також Анни Панової та Олени Кот («События») вийшли в ефір каналу «Україна»1 квітня. Надалі глядач побачить ще чотири відеоролика за участю Ольги Грицик та Максима Сікори («События дня»), Олега Панюти («События недели»), Тали Калатай, Ольги Бутко, Слави Соломки і дяді Жори («Ранок з Україною»), Олександра Денисова («Великий футбол»), Альони Вінницької та Олександра Скічко («Зоряний шлях») та Андрія Дебріна («Реальна містика»).

 

«Традиційно, навесні канал "Україна" представляє нову серію тематичних міжпрограмних роликів, які заряджають глядача позитивними емоціями та енергією для нових звершень. Весна - це неодмінно щось нове, це час нових починань і віри в майбутнє. Даними роликами ми хочемо надихнути глядача і подарувати нову надію - надію на те, що щасливе майбутнє нашої країни попереду, воно, так чи інакше, необоротно, і кожен з нас повинен знайти в собі сили наблизити цей момент настільки, наскільки це можливо», ­ - сказала Ольга Шевченко, директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна».

 

Концепція роликів була розроблена креативною командою телеканалу «Україна» під керівництвом креативного директора Романа Шоми, промо-директора Світлани Бережної, директора департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна» Ольги Шевченко і продюсера Світлани Вишневської.

 

Ідея відеороликів була реалізована компанією Svetofor Film. Режисером проекту став Ігор Стеколенко. Оператор - Ярослав Пілунський. Пост-продакшн відеороликів був реалізований компанією Mental Drive під керівництвом Олексія Москаленко.

 

Нагадаємо, у січні «Детектор медіа» підрахувала, яку частку телеефіру займають на українських каналах російські серіали. Було проаналізовано програму телеканалів за тиждень з 19 по 25 січня 2015 року. З'ясувалося, що «лідером» за кількістю російських серіалів є канал «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду