«Дебати PRO» на Першому знизили частку слоту

«Дебати PRO» на Першому знизили частку слоту

2 Квітня 2015
2643
2 Квітня 2015
18:28

«Дебати PRO» на Першому знизили частку слоту

2643
«Дебати PRO» на Першому знизили частку слоту
«Дебати PRO» на Першому знизили частку слоту

1 квітня прем'єра суспільно-політичного ток-шоу «Дебати PRO» на Першому національному взяла рейтинг 0,21%, частку 0,51% за аудиторією «18+, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (попередні дані - overnight).

 

Рейтинг проекту є вищим за середній каналу, а частка - нижчою, оскільки за 13-й тиждень 2015 року (23-29 березня) Перший національний/«Ера» в середньому мали рейтинг 0,16%, частку 0,83% за аудиторією «18+, вся Україна».

 

«Дебати PRO» транслювалися в слоті 19:30-20:54 і знизили його показники. Адже в березні по середах у цьому слоті Перший національний мав у середньому рейтинг 0,27%, частку 0,59% за аудиторією «18+, вся Україна». Раніше в цьому слоті на Першому не було сталого програмування, і в березні по середах о цій порі канал показував серіал «Міс Марпл», програму «Про головне», біатлон, заяву прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, програму «З перших вуст», художній фільм «Яструб».

 

Нагадаємо, «Дебати PRO» - це нове суспільно-політичне ток-шоу Першого національного. Проект реалізовано у форматі дебатів, які відбуваються в трьох раундах. У програмі обговорюється резонансна тема, яка розділяє суспільство на два протилежні табори. У проекті беруть участь шість експертів, які знаються на проблемі, і кожен має лише хвилину часу, аби переконати всіх учасників дискусії у правильності своєї точки зору. Аудиторія в студії та інтернет-користувачі можуть ставити свої запитання спікерам. Модератор дебатів - Роман Вибрановський, шеф-редактор - Дмитро Грузинський.

 

Темою прем'єрного випуску «Дебати PRO» стала «Державна власність: повернути вкрадене чи все приватизувати». Рецензію на прем'єру читайте тут.

 

Дані дослідження ТБ-аудиторії належать ІТК. Оператор панелі - Nielsen; моніторинг - «Комунікаційний альянс». Дані надані ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна». Дані надані за показниками рейтингу та частки. Дані за 01.04.2015 - overnight. Детальніше про показники та визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду