Ведучою програми «Факти» на ICTV стала Оксана Гутцайт

Ведучою програми «Факти» на ICTV стала Оксана Гутцайт

31 Березня 2015
3207
31 Березня 2015
12:42

Ведучою програми «Факти» на ICTV стала Оксана Гутцайт

3207
Ведучою програми «Факти» на ICTV стала Оксана Гутцайт
Ведучою програми «Факти» на ICTV стала Оксана Гутцайт

З 30 березня до команди ведучих телеканалу ICTV приєдналася Оксана Гутцайт, яка вестиме вечірній випуск «Фактів» о 21.10. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оксана Гутцайт працювала в інформаційній програмі «Репортер» і шоу «TV-таблоID» на Новому каналі, а також у проектах «Одружений за власним бажанням», «Зірки в опері» та «Я люблю Україну» на телеканалі «1+1». З 2013 року вона була ведучою на телеканалі БТБ.

 

«Програма "Факти" - це і є ICTV. Мені здається, що це найголовніша програма телеканалу, яка є його обличчям і основою. Сподіваюся, що і я стану частиною цієї досвідченої і професійної команди - і не просто якимось гвинтиком, а особою, яка органічно доповнить проект і привнесе в нього щось нове», - сказала Оксана Гутцайт.

 

Нагадаємо, журналісти телеканалу ICTV вважають, що їхні розслідування були одним з факторів, які призвели до затримання керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергія Бочковського. Пан Бочковський нещодавно подав позов до телеканалу ICTV, ведучого програми «Дістало!» Віталія Ковача та журналіста Сергія Антонова. Високопосадовця обурив сюжет, темою якого стали відомчі прорахунки, корупція та зловживання у ДСНС. Перше засідання суду пройшло 18 березня, друге має відбутися 14 квітня.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3207
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cox
3306 дн. тому
Наде же! Заметили!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду