31 березня в Сімферополі – прес-конференція «Останній день мовлення ATR?»

31 Березня 2015
2768
31 Березня 2015
12:27

31 березня в Сімферополі – прес-конференція «Останній день мовлення ATR?»

2768
31 березня в Сімферополі – прес-конференція «Останній день мовлення ATR?»

31 березня о 15:00 у будівлі кримськотатарського телеканалу ATR відбудеться прес-конференція під назвою «Останній день мовлення ATR?».

 

З 1 квітня 2015 року ATR може припинити мовлення. Це відбудеться в тому разі, якщо телеканалу не вдасться до кінця поточного місяця зареєструватися як ЗМІ згідно з російським законодавством. Телекомпанія вже кілька разів подавала документи в Роскомнагляд, але їх щоразу повертали назад з різних причин. Аналогічні труднощі відчувають інші ЗМІ, що входять до медіахолдингу ATR - дитячий кримськотатарський телеканал Lale, FM-радіостанції «Мейдан» і «Лідер», а також інтернет-видання «15 хвилин».

 

З повною хронологією листування ATR та інших ЗМІ, що входять в однойменний медіахолдинг, можна ознайомитися тут.

 

25 березня, в ефірі ATR стартував телемарафон, присвячений проблемі можливого закриття першого і єдиного в світі кримськотатарського телеканалу. У телемарафоні під назвою «Не вбивайте ATR!» Може взяти участь будь-хто охочий.

 

Прес-конференція відбудеться за адресою: м Сімферополь, вул. Мамеді Емір-Усеїна, 14, телеканал ATR (будівля компанії «СімСітіТранс»).

 

Довідки за телефоном у Сімферополі: +7 (365) 55-13-01.

 

Прес-конференція транслюватиметься в прямому ефірі телеканалу ATR, а також онлайн на сайті каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2768
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду