Другий сезон «Хоробрих сердець» стартує на «2+2» 15 квітня

Другий сезон «Хоробрих сердець» стартує на «2+2» 15 квітня

30 Березня 2015
4086
30 Березня 2015
14:55

Другий сезон «Хоробрих сердець» стартує на «2+2» 15 квітня

4086
Другий сезон «Хоробрих сердець» стартує на «2+2» 15 квітня
Другий сезон «Хоробрих сердець» стартує на «2+2» 15 квітня

У середу, 15 квітня, в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем'єра другого сезону військово-патріотичного проекту «Хоробрі серця», перший сезон якого виходив на каналі «1+1». Ведучим програми, як і в першому сезоні, буде український актор і режиссер Ахтем Сеітаблаєв. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Двогодинні випуски «Хоробрих сердець» на «2+2» виходитимуть щосереди о 22:15, відразу після програми «Секретні матеріали».

 

У новому сезоні програми «Хоробрі серця» її творці обіцяють більше інформаційно-аналітичних сюжетів, експертних оцінок, розгорнутих дискусій про героїчні, але й трагічні події на сході України.

 

«Який реальний стан справ на фронті й обороноздатність країни? Чи здатне вище керівництво країни визнати помилки, усвідомлювати правду самому й говорити її суспільству, особливо, коли ціна брехні, помилок, зради - тисячі людських життів? Чи готова зустріти й підтримати героїв, що повертаються з фронту? Чи готове «мирне» суспільство до повернення додому хлопців, душі яких обпалила війна», - на ці проблеми звертатимуть увагу в проекті.

 

Програму «Хоробрі серця» на замовлення телеканалу «2+2» готуватиме Департамент журналістських розслідувань під керівництвом Максима Шиленка.

 

«Вже від початку цього року відбулося достатньо трагічних подій, про які треба говорити, аналізувати, щоб звести до мінімуму можливість їх повторення. У студії «Хоробрих сердець» ми разом з безпосередніми учасниками та героями недавніх подій на сході країни спробуємо знайти механізми запобігання подібних помилок», - зазначив Максим Шиленко.

 

На його думку, вихід «Хоробрих сердець» на «чоловічому» каналі «2+2» «досить символічний». «Він ніби показує, що час лірики минув, починається справжня, жорстка, чоловіча розмова. Влада повинна навчитися розмовляти з суспільством на рівних, говорити правду, а не надсилати «переможні релізи» на тлі тисяч загиблих», - вважає пан Шиленко.

 

Тема першого випуску «Хоробрих сердець» на «2+2» - «Дебальцеве: урок мужності», а героями випуску стануть учасники подій під Дебальцевим.

 

Нагадаємо, військово-патріотичне ток-шоу «Хоробрі серця» з ведучим Ахтемом Сеітаблаєвим виробництва Департаменту журналістських розслідувань «1+1» виходило на каналі «1+1» з вересня по грудень 2014 року.

 

Рейтингові показники «Хоробрих сердець» поступово знижувалися. У середньому проект мав частку 8,95% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна», а це нижче середньої частки каналу «1+1».

 

У січні 2015 року стало відомо, що ток-шоу «Хоробрі серця» переїжджає з телеканалу «1+1» на «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4086
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду