Інтернет-радіостанція RTI отримала ліцензію на супутникове ТБ

Інтернет-радіостанція RTI отримала ліцензію на супутникове ТБ

27 Березня 2015
8549
27 Березня 2015
15:34

Інтернет-радіостанція RTI отримала ліцензію на супутникове ТБ

8549
Інтернет-радіостанція RTI отримала ліцензію на супутникове ТБ
Інтернет-радіостанція RTI отримала ліцензію на супутникове ТБ

Інтернет-радіостанція RTI, що мовить з квітня 2014 року у форматі radiovision (радіо в телевізійному ефірі), проліцензувалася як супутниковий телеканал. 26 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву ТОВ «ТРК "Інтеррадіо"» про видачу ліцензії на супутникове мовлення з логотипом RTI.

 

Власником ТРК «Інтеррадіо» є Денисенко Володимир Миколайович. За його словами, він особисто фінансує проект. «Я в медіабізнесі з 1998 року. Моя спеціалізація була регіональний бізнес», - розповів він.

 

Людина на ім'я Денисенко Володимир Миколайович фігурувала як співзасновник ТОВ «Лідер ТВ» і директор ТОВ «Новий формат ТВ» - компаній, які разом з ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «Партнер ТВ» і ТОВ «ТВ Вибір» отримали частоти в усіх регіонах України, крім Одеської області, в регіональному мультиплексі МХ-3, а у 2013 році були продані власникам каналу «112 Україна», який запустив замість регіональних мовників загальнонаціональних канал «112 Україна».

 

«RTI створювався як радіоканал, ми пішли у формат radiovision. Почали мовлення у квітні 2014 року, на грудень вийшли на прибуток. У січні-лютому будували нову студію, готові йти далі. Провели переговори з понад 100 провайдерами, вони готові нас узяти», - розповів про свій новий проект пан Денисенко.

 

RTI планує мовити із супутника Astra 4A, студія телерадіоканалу розташована за адресою вул. Вікентія Хвойки, 21 у Києві - неподалік від офісу радіохолдингу «ТАВР медіа». Але пан Денисенко запевнив членів Нацради, що з ТАВРом, як і з радіогрупою УМХ, RTI лише сусіди.

 

Програмна концепція RTI передбачає 6 годин на добу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, 5 годин 45 хвилин підбірки музичних творів, по 2 години - культурно-мистецьких, науково-просвітницьких, розважально-музичних програм, 15 хвилин - дитячих.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду