Індустріальний комітет зовнішньої реклами модернізує галузеві дослідження

Індустріальний комітет зовнішньої реклами модернізує галузеві дослідження

23 Березня 2015
3343
23 Березня 2015
19:37

Індустріальний комітет зовнішньої реклами модернізує галузеві дослідження

3343
Індустріальний комітет зовнішньої реклами модернізує галузеві дослідження
Індустріальний комітет зовнішньої реклами модернізує галузеві дослідження

Індустріальний комітет зовнішньої реклами (ІКЗР) планує модернізувати галузеві дослідження та посилити контроль за їх якістю. Про це повідомляє прес-служба комітету.

 

Зокрема, було створено комісію Технічного комітету ІКЗР з контролю вимірів пасажиропотоків під час перерахунку показників інтенсивності дорожнього руху, проведеного компанією Doors Consulting. Комісія контролюватиме всі етапи проведення досліджень: від перерахунку даних пасажиропотоків на вулицях міст (транспорт і пішоходи) до обробки результатів і формування медіапоказників ефективності зовнішньої реклами на основі вимірів трафіку.

 

На початку березня 2015 року за участю керівника дослідницької компанії Doors Consulting Сергія Смоляра відбулося засідання цієї комісії, під час якого біло узгоджено терміни, локації і механіку чергових замірів. Протягом трьох весняних місяців дослідник проведе заміри пасажиропотоків у 25 найбільших містах України, що входять до системи моніторингу та досліджень зовнішньої реклами.

 

 

Нагадаємо, Doors Consulting вимірює показники інтенсивності трафіку на постійній основі в 25 містах двічі на рік (навесні та восени). Результат роботи - актуальні дані про кількість людей, які на транспортних засобах або пішки переміщаються вулицями міст протягом доби. Ці дані є фундаментом для оцінки аудиторії зовнішньої реклами.

 

Нещодавно ІКЗР визначив найважливіші напрямки своєї діяльності у 2015-2016 роках. Серед них - розширення взаємодії ООН-реклами з іншими медіа.

 

За прогнозом Всеукраїнської рекламної коаліції, у 2015 році обсяг зовнішньої реклами зменшиться на 1%, причому найбільше постраждає реклама на транспорті. Минулого, 2014-го, року обсяги зовнішньої реклами в Україні скоротилися на 31%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3343
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду