На ТРК «Рівне 1» стартувало нове ток-шоу «Ціна свободи»

На ТРК «Рівне 1» стартувало нове ток-шоу «Ціна свободи»

23 Березня 2015
4211
23 Березня 2015
14:44

На ТРК «Рівне 1» стартувало нове ток-шоу «Ціна свободи»

4211
На ТРК «Рівне 1» стартувало нове ток-шоу «Ціна свободи»
На ТРК «Рівне 1» стартувало нове ток-шоу «Ціна свободи»

У вечірньому ефірі регіонального телеканалу «Рівне 1» почало виходити ток-шоу «Ціна свободи», герої якого стали на захист незалежності та суверенітету України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Щотижня по четвергах на глядачів чекає зустріч з учасниками бойових дій та їхніми родичами, з волонтерами та медиками, які брали участь у АТО.

 

Формат програми передбачає не тільки спілкування з гостями у студії (учасниками АТО, волонтерами, лікарями, військовими), а й велику кількість журналістських сюжетів. Кожен випуск проекту «Ціна свободи» присвячений окремій темі і включає спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску та репортажі.

 

«Наші тележурналісти постійно готують сюжети на цю тему і стикаються з тими, хто бере безпосередню участь в антитерористичній операції. Команда, яка працює над програмою, поставила собі за завдання розповісти глядачам про героїзм людей, які йдуть на самопожертву заради майбутнього України. Глядач побачить, як багато залежить від кожної людини, від її життєвої позиції», - сказала ведуча нового проекту, редактор сайту Rivne1.tv Юліана Тет.

 

У рамках проекту журналісти також готують сюжети про героїв «Ціни свободи» для програми «Новини Рівного». Окрім того для циклу сюжетів та ток-шоу «Ціна свободи» створена окрема рубрика на сайті rivne1.tv, яка стане платформою для обговорення порушених тем інтернет-аудиторією.

 

«Проект "Ціна свободи" - це відповідь на запити суспільства. Сьогодні від кожного з нас залежить доля держави. Ми повинні зробити максимум для боротьби за душі та серця громадян України і підтримку світу. Проект має за мету довести глядачам , що завжди, в будь-яких обставинах є надія. Потрібно, щоб інші люди перейнялися бідою постраждалих жителів Сходу, переступили свої амбіції, погляди і могли б допомогти цим людям відновити будинки, допомогти теплим одягом, шматком хліба, добрим словом, молитвою. Людям, які зараз мають, що їсти, мають, де спати, потрібно згадати про тих, у кого всього цього немає на даний момент. У кінці кожної частини програми ми говоритимемо про те, що ми все переживемо, тільки нам потрібно об'єднатися - і Україна відродиться. Тільки нам необхідно залишатися людьми, робити те, що від нас залежить», - сказав директор ТРК «Рівне 1» Віктор Данилов.

 

Нагадаємо, на телеканалі «Рівне 1» стартував цикл телемостів між різними регіонами України. Журналісти, експерти і жителі різних міст у прямому ефірі обговорюють проблеми, які найбільше турбують українців.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду