«Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у київському бюро

«Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у київському бюро

18 Березня 2015
3339
18 Березня 2015
14:34

«Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у київському бюро

3339
«Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у київському бюро
«Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у київському бюро

Українська редакція «Радіо Свобода» шукає журналіста для роботи у своєму київському бюро. Про це повідомляється на сайті медіа.

 

Претендент на посаду повинен мати вищу освіту, досвід роботи на телебаченні та в новинах/проектах журналістських розслідувань/документалістиці, володіти навичками підготовки аудіо- та відеоматеріалів. Журналіст повинен володіти українською мовою, бажане також знання англійської.

 

Інші вимоги до аплікантів: готовність дотримуватися редакційних стандартів «Радіо Свобода»;  креативне мислення; орієнтація у поточній політичній та соціальній ситуації в Україні; здатність помічати та пропонувати цікаві теми; знання основ драматургії; уміння розповідати історії телевізійній аудиторії; бажаний досвід написання сценаріїв; готовність працювати за гнучким графіком, їздити у відрядження.

 

Охочих зайняти посаду редакція запрошує надсилати резюме та мотиваційний лист на адресу Ukrjobs@rferl.org до 1 квітня 2015 року.

 

Нагадаємо, наразі департамент публіцистичних проектів телеканалу ICTV запрошує на роботу репортера, англомовна газета Kyyiv Post шукає журналіста і редактора відділу економіки та бізнесу, а виданню «Гордон» потрібні редактори, журналісти та маркетолог.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду