На телеканалі СТБ стартує медичне ток-шоу «За живе!»

На телеканалі СТБ стартує медичне ток-шоу «За живе!»

18 Березня 2015
8183
18 Березня 2015
13:20

На телеканалі СТБ стартує медичне ток-шоу «За живе!»

8183
На телеканалі СТБ стартує медичне ток-шоу «За живе!»
На телеканалі СТБ стартує медичне ток-шоу «За живе!»

6 квітня в ефірі каналу СТБ відбудеться прем'єра медичного проекту власного виробництва «За живе!». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма у форматі студійного ток-шоу виходитиме з понеділка по четвер о 18.30. Ведучою програми стане психолог Анна Кушнерук - постійний експерт тележурналу «Все буде добре» та програми «Давай поговоримо про секс».

 

«Щодня в студії програми герої розповідатимуть свої неймовірні історії, які змусять глядачів звернути увагу на стан свого здоров'я, ставлення до життя і власного організму. А кращі фахівці країни поділяться унікальними секретами, які допоможуть зберегти відмінне самопочуття, молодість і красу. Прямо в студії експерти ток-шоу будуть проводити медичні експерименти і дуже доступно пояснять глядачам складні біологічні та фізіологічні процеси в організмі людини», - анонсує прес-служба.

 

Проведення експериментів стане можливим завдяки студії - трансформеру, яка перетворюється на сучасну медичну лабораторію. Декорації створила компанія StarLight Scenery.

 

Керівником проекту «За живе!» стала Катерина Назаренко. Програму випускає ТО Дмитра Кіцая («Все буде добре», «Все буде смачно», «Добрий знак»).

 

Пані Назаренко зазначає, що «За живе!» - це програма-мотиватор, яка доведе, що хвороба - не вирок. «Тепер кожен зможе, не виходячи з дому, отримати прикладні поради кращих медиків і самостійно провести первинне обстеження. Ми беремо на себе сміливу місію - викривати небезпечних шарлатанів, обговорювати гострі соціальні теми в питаннях охорони здоров'я, і ​​навіть проводити справжні консиліуми прямо в студії. А також ми будемо регулярно перевіряти народні методи, розповідати про останні досягнення і винаходи в медицині, ділитися повчальними історіями і головне - дарувати надію», - коментує Катерина Назаренко.

 

За її словами, серед героїв програми будуть зокрема і відомі персони.

 

Нагадаємо, вперше про розробку нового медичного шоу на СТБ стало відомо у вересні минулого року. Зазначалося, що проект матиме елементи розслідування, а над його створенням працюватиме ТО Дмитра Кіцая.

 

26 січня в ефірі телеканалу СТБ стартував новий зимово-весняний сезон, в рамках якого виходять нові епізоди медичного реаліті «Я соромлюся свого тіла» за британським форматом Embarrassing Bodies. У проекті беруть участь люди із зовнішніми вадами, яких їм допомагають позбутися лікарі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду