На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»

На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»

12 Березня 2015
3371
12 Березня 2015
13:29

На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»

3371
На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»
На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»

У суботу, 14 березня, в ефірі телеканалу НЛО TV стартує третій сезон гумористичного проекту «Мамахохотала-шоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нові випуски шоу виходитимуть в ефірі НЛО TV щосуботи о 21.00.

 

«На глядача чекають нові рубрики, оригінальні мініатюри, смішні і провокаційні ситуації, політичні сатири та розіграші українських селебрітіз», - анонсує прес-служба.

 

У нових випусках програми візьмуть участь Віталій Козловський, Віктор Павлик, Володимир Гришко.

 

«У третьому сезоні ми будемо жартувати, стібати, провокувати... Загалом, висміювати все те, що відбувається в житті кожного з нас. Упевнений, в наших випусках українці побачать себе з боку і зможуть добряче посміятися над собою», - сказав керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук.

 

Нагадаємо, проект «Мамахохотала-шоу» стартував на телеканалі у березні 2014 року. Програма складається із гумористичних стендапів, монологів, відео-форматів і мініатюр. У жовтні канал НЛО TV розпочав показ другого сезону проекту. Продакшн-студія «Мамахохотала», за версією журналу Forbes, стала одним з 10 найперспективніших студентських стартапів в Україні. Для телеканалу «НЛО TV» студія створила серіали «Як гартувався стайл» (спільно з Idea Production) та «Маслюки».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду