Прем’єру «Україна має талант – 7» краще дивилися в невеликих містах

Прем’єру «Україна має талант – 7» краще дивилися в невеликих містах

11 Березня 2015
3990
11 Березня 2015
18:24

Прем’єру «Україна має талант – 7» краще дивилися в невеликих містах

3990
Прем’єру «Україна має талант – 7» краще дивилися в невеликих містах
Прем’єру «Україна має талант – 7» краще дивилися в невеликих містах

7 березня прем'єра сьомого сезону талант-шоу «Україна має талант» на телеканалі СТБ взяла рейтинг 5,29%, частку 14,80% за аудиторією «18-54, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (дослідження здійснює компанія Nielsen).

 

У великих містах з населенням понад 50 тисяч осіб прем'єру дивилися гірше: за комерційною аудиторією каналу СТБ «18-54, 50 тис.+» вона взяла рейтинг 4,20%, частку 12,80%.

 

За загальною аудиторією «4+, вся Україна» прем'єра мала рейтинг 5,23%, частку 12,74%.

 

Показники прем'єри є вищими за середні каналу, які за 10-й тиждень 2015 року (2-8 березня) становили: рейтинг 1,64%, частка 9,28% за «18-54, вся Україна» і рейтинг 1,42%, частка 8,80% за «18-54, 50 тис.+».

 

Як свідчать дані дослідження, глядацький інтерес до шоу поступово знижується. Сьомий сезон «Україна має талант» зміг перевищити лише середні показники шостого сезону за «18-54, вся Україна», але не за комерційною аудиторією «18-54, 50 тис.+». Втім, прем'єрі не вдалося перевищити показників попередніх сезонів (за 2009 - 2013 роки - дослідження компанії GFK Ukraine).

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що «Україна має талант» - це українська адаптація формату Got Talent компанії Fremantle Media. У шоу за звання найталановитішої людини і грошовий приз змагаються учасники, які демонструють різні таланти. На кастингах їх оцінюють члени журі, а в прямоефірних виступах - телеглядачі.

 

У сьомому сезоні ведучими шоу замість Оксани Марченко стали Костянтин Томільченко і Дмитро Танкович. Члени журі - Ігор Кондратюк, Слава Фролова, В'ячеслав Узелков.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані ІТК. Дослідження телевізійної аудиторії до 2014 року здійснювала компанія GFK Ukraine, з 2014 року - Nielsen. Розрахунок показників здійснено для населення віком 4+, 18-54, вибірки «Вся Україна» і «50 тис.+». Дані відображено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники читайте в глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3990
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду