«1+1» запускає новий сезон реаліті «Чотири весілля»

«1+1» запускає новий сезон реаліті «Чотири весілля»

10 Березня 2015
6025
10 Березня 2015
21:15

«1+1» запускає новий сезон реаліті «Чотири весілля»

6025
«1+1» запускає новий сезон реаліті «Чотири весілля»
«1+1» запускає новий сезон реаліті «Чотири весілля»

У вівторок, 17 березня, на телеканалі «1+1» стартує четвертий сезон реаліті «Чотири весілля». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший епізод шоу вийде о  22.00.

 

«Романтичне реаліті, у якому чотири справжні наречені по черзі відвідують весілля одна одної, починає новий сезон. Найкрасивіша сукня, найвеселіше свято, найсмачніші частування - так описує своє весілля кожна із героїнь. Цей день будь-яка дівчина мріє провести так, щоб він запам'ятався на все життя. Але експертами будуть інші наречені. Дівчата оцінюють весілля одна одної за кількома критеріями. І такою прискіпливою не буває жодна свекруха!», - анонсує телеканал.

 

Головний приз змагання - романтична подорож, у яку разом із чоловіком поїде наречена, чиє весілля отримає найвищі оцінки.

 

Героїні першої серії - «Джульєтта» з Харкова, яка готувалася до свого весілля 10 років; наречена зі Львова, чиє велике весілля відбудеться у родинному ресторані; полтавська наречена, яка обіцяє найщедріший банкет; та наречена з Василькова, котра вразить гостей весільним кортежем.

 

Нагадаємо, шоу «Чотири весілля» створено за однойменним британським форматом Four Weddings. У Великій Британії цей проект почав виходити на каналі Living TV у 2009 році. У 2010 році шоу за таким самим форматом запустили в США (TLC) та Австралії (Seven Network). Реаліті стартувало на «1+1» у 2011 році з високими показниками. Перший сезон проекту вийшов в ефір «1+1» у вересні 2011 року, другий - у вересні 2012-го, третій - у лютому 2014-го.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6025
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду