8 березня канал «Україна» покаже спецвипуск ранкового шоу

8 березня канал «Україна» покаже спецвипуск ранкового шоу

4 Березня 2015
5104
4 Березня 2015
15:15

8 березня канал «Україна» покаже спецвипуск ранкового шоу

5104
8 березня канал «Україна» покаже спецвипуск ранкового шоу
8 березня канал «Україна» покаже спецвипуск ранкового шоу

До Міжнародного жіночого дня 8 березня телеканал «Україна» покаже спеціальний випуск ранкового шоу - марафон «Ранок 8 березня». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма стартує в ефірі каналу о 7.10. Вестимуть спецвипуск Максим Сікора («События дня») та Андрій Синіцин («Ранок з Україною»).

 

«Цього дня «віддуватися» в ефірі будуть ведучі-чоловіки телеканалу «Україна». Журналісти проекту підготують тематичні сюжети, з яких глядачі дізнаються про найпоширеніші помилки, яких чоловіки припускаються 8 березня, а також почують, про які ж подарунки насправді мріють жінки», - анонсує прес-служба.

 

Журналісти «України» підготували для глядачів серію сюжетів, героїнями яких стали жінки з незвичайними професіями і цікавою долею.

 

Канал покаже також прямі включення з квіткових магазинів. Ведучий програми «События» Олег Панюта розповість, як приготувати шоколадний кекс, а ведучий програми «Ранок з Україною» Дядя Жора - букет з фруктів.

 

Нагадаємо, до Міжнародного жіночого дня телеканал «Україна» покаже два спецвипуски нового проекту «Відверто з Машею Єфросиніною». 7 березня глядачі побачать інтерв'ю з українською співачкою Ані Лорак, а 8 березня - з телеведучою Дашею Малаховою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5104
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду