Анна Єлісеєва стала креативним продюсером Film.ua

Анна Єлісеєва стала креативним продюсером Film.ua

3 Березня 2015
4530
3 Березня 2015
18:27

Анна Єлісеєва стала креативним продюсером Film.ua

4530
Анна Єлісеєва стала креативним продюсером Film.ua
Анна Єлісеєва стала креативним продюсером Film.ua

Екс-креативний продюсер і маркетинг-директор телеканалу ТЕТ Анна Єлісеєва з 2 березня працює креативним продюсером в  кінокомпанії Film.ua Group. Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Разом із продюсером Іриною Костюк пані Єлісеєва працюватиме над розширенням лінійки продуктів Film.ua Group.

 

Пані Єлісеєва займеться розробкою форматних і сценарних проектів, їх редакторським і режисерським супроводом, кастингом, постпродакшном та іншими функціями творчої складової як scripted, так і non-scripted форматів компанії, у тому числі орієнтованих на молодіжну аудиторію.

 

«За 12 років наполегливої ​​праці у мене накопичилося достатньо досвіду як в маркетингу, так і у виробництві проектів. А від хорошого продюсера саме це і треба - знати кому, де і що потрібно для перегляду. Film.ua - потужна компанія, яка завжди йде на крок попереду конкурентів як в плані розвитку і впровадження нових технологій, так і в плані пошуку нових тем для проектів. Кіновиробництво, серіальне виробництво, спеціальні проекти для інтернет і нових медіа - все це дозволяє виводити бренд Film.ua на новий рівень», - коментує своє призначення пані Єлісеєва.

 

Вона висловила впевненість, що компанія не лише створює контент, а й будує країну, росте разом з новими іменами та новим глядачем.

 

«Я знаю Анну Єлісеєву дуже давно, ми разом працювали ще в групі «Інтер». Аня - дивовижна людина і справжній професіонал, що вона довела своїми проектами як на «Інтері», так і на каналі ТЕТ. Я абсолютно впевнений, що Анна не раз здивує і нас, і глядачів новими яскравими проектами та ідеями», - зазначив власник Film.ua Group Сергій Созановський.

 

Нагадаємо, співзасновник медіаконсалтингової компанії Media Resources Management (Украина), екс-генеральний продюсер телеканала ТЕТ Ірина Костюк з вересня 2014 року працює в кінокомпанії Film.ua на посаді продюсера.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4530
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду